الگوی فعالیت آموزشی و تربیتی مدارس در شرایط کرونایی
به گزارش اکسپرس بلاگ، تهران (پانا) - سرپرست وزارت آموزش و پرورش، بخشنامه الگوی فعالیت آموزشی و تربیتی مدارس در شرایط کووید 19، برای سال تحصیلی 1401-1400 را به ادارات کل آموزش و پرورش استان ها ابلاغ کرد.

فرایندهای جهانی در مورد بازگشایی مدارس و شیوه فعالیت آن ها، بیانگر تمایل شدید جوامع به آغاز و توسعه آموزش های حضوری برای دانش آموزان است و امروزه بسیاری از کشورها در این جهت حرکت کرده و فرایند بازگشایی مدارس را آغاز کرده اند. مطالعات نشان می دهد حضور دانش آموزان در مدرسه، نقش معلم در تربیت و یادگیری و تأثیر تعلیم و تربیت حضوری در دانش آموزان، بی بدیل و غیرقابل جایگزین است و افت تحصیلی آشکار و پنهان ناشی از توقف آموزش های حضوری، قابل توجه بوده و ممکن است در آینده نتایج و آثار جبران ناپذیری بر دانش آموزان، نظام آموزشی و جامعه در ابعاد مختلف بگذارد. علاوه بر آن استمرار تعطیلی مدارس بر وجوه دیگر شخصیت بچه ها و نوجوانان که مرتبط با مقوله تربیت و یادگیری است، تأثیر منفی دارد و تبعاتی چون تأخیر در فرایند جامعه پذیری نوجوانان و اجتماعی شدن آن ها، تغییر در سبک زندگی و الگوهای رفتاری، کم تحرکی و فعالیت بدنی اندک، استفاده زیاد از تلفن همراه و حضور در فضای مجازی و... ابعاد دیگری از پیامدهای سوء توقف آموزش های حضوری بر دانش آموزان است. از این رو، از سوی سرپرست وزارت آموزش و پرورش، بخشنامه الگوی فعالیت آموزشی و تربیتی مدارس در شرایط کووید 19، برای سال تحصیلی 1401-1400 ، به ادارات کل آموزش و پرورش استان ها ابلاغ شد.
بر اساس این گزارش، مدیریت و راهبری بازگشت به آموزش های حضوری مدارس به صورت آرام و تدریجی و بهبود کیفیت خدمات آموزشی و تربیتی و کاربرد اقتضایی روش های ترکیبی (حضوری و غیرحضوری) در فرآیند یاددهی و یادگیری، از اهداف اصلی این بخشنامه ذکر شده است.
بخشنامه الگوی فعالیت آموزشی و تربیتی مدارس در شرایط کووید 19، برای سال تحصیلی 1401-1400 را از اینجا مشاهده کنید.
منبع: خبرگزاری پاناabanhome.com: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت