طرز تهیه مربای پرتقال مارمالادی

به گزارش اکسپرس بلاگ، مربای پرتقال به صورت مارمالادی مناسب صبحانه و سرو به عنوان دسر است.

طرز تهیه مربای پرتقال مارمالادی

مارمالاد پرتقال با فیله پرتقال درست می گردد و طعم خوبی دارد. این نوع مربای پرتقال، ماندگاری بالایی دارد و می توان آن را ماه ها در ظرف شیشه ای و در یخچال نگهداری کرد. طرز تهیه مربای پرتقال مارمالادی را در خبرنگاران بخوانید.

مواد لازم تهیه مربای پرتقال :

  • پرتقال: یک کیلو
  • شکر: نیم کیلو
  • پودر ژله پرتقال: یک بسته

طرز تهیه مربای پرتقال :

پرتقال ها را پوست گرفته و آن ها را پره پره کنید. اگر دوست دارید مربا ملس باشد، پرتقال ترش انتخاب کنید.

پوست پره ها را بگیرید و به اصطلاح فیله پرتقال را بیرون بیاورید. فیله ها را با مخلوط کن یا غذاساز له نموده، روی آن ها شکر بپاشید. مواد را یکی دو ساعت کنار بگذارید تا شکر حل گردد.

به پودر ژله یک لیوان آب افزوده و آن را به روش بن ماری (حرارت غیرمستقیم) روی بخار کتری حل کنید. به جای پودر ژله می توانید از ژلاتین بهره ببرید.

پودر ژله یا ژلاتین حل شده را به مواد افزوده، حدود 20 دقیقه روی شعله ملایم بگذارید تا چند جوش بزند و مربا آماده گردد. اصلا در مواد آب نریزید، چون مربا را خراب می نماید و باعث کپک زدن آن می گردد.

وقتی مربا خوب له شد و حالت مارمالاد گرفت، از روی شعله بردارید و بگذارید خنک گردد. مربا را در ظرف شیشه ای بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

این مربا چون به صورت مارمالاد تهیه می گردد، مناسب سرو به عنوان دسر است. همچنین از این مربا برای تهیه انواع کیک، پای و تارت استفاده می گردد.

برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی، خبرنگاران را بخوانید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با یک مربای متفاوت و خوش طعم مربای زغال اخته، صبحانه ای متفاوت را مطالعه کنید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 5 فروردین 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: expresblog.ir شناسه مطلب: 764

به "طرز تهیه مربای پرتقال مارمالادی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مربای پرتقال مارمالادی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید