رژیم غذایی مردم آرژانتین

به گزارش اکسپرس بلاگ، آرژانتین کشوری است بسیار عریض و پهناور، و بعد از برزیل به عنوان دومین

رژیم غذایی مردم آرژانتین

آرژانتین کشوری است بسیار عریض و پهناور، و بعد از برزیل به عنوان دومین کشور پهناور در آمریکای جنوبی شناخته می گردد. در غرب آرژانتین کوه های بسیاری وجود دارد، ولی نمی توان از این مسئله غافل شد که بیشتر مساحت کشور آرژانتین را زمین های کم ارتفاع و پست تشکیل داده است.

جالب است بدانید که یک ادعای دروغ یا به اصطلاح شوخی در خصوص این سرزمین ها وجود دارد به طوری که گفته می گردد، نیمکره جنوبی، بواسطه حضور کوه ها در ماه آگوست، هوایی سرد و در ماه ژانویه، تابستانی گرم را تجربه می نماید. با خبرنگاران همراه باشید، با رژیم غذایی مردم این کشور پهناور، آشنا شوید.

کشور آرژانتین به دلیل همین سرزمین های پست و نواحی کم ارتفاع، از مناطق اقلیمی و غنی بومی برخوردار بوده و همین امر یکی از عوامل مهم در ایجاد رژیم غذایی عالی و تهیه غذاهای بومی بسیار خوش طعم است.

بیش از چهار درصد از گله های گاوهای نر دنیا، توسط گله داران کشور آرژانتین نگهداری و پرورش داده می شوند.

نکته جالب دیگر این که این کشور یکی از عظیمترین فراوری نمایندگان عسل، در آمریکای جنوبی است و به واسطه آن توانسته اند دسرهایی بسیار لذیذ را در رژیم غذایی خود، تهیه و جای دهند.

خیلی سال پیش از آمدن مردم اروپا به کشور آرژانتین، هندی های بومی در این کشور زندگی می کردند. تعداد زیادی از مردم هند، در شمال آرژانتین ساکن بوده و به کار کشاورزی و پرورش کدو، طالبی و سیب زمینی های شیرین مشغول بودند. اما در سال 1536 میلادی گروهی از مردم اسپانیا به آرژانتین نقل مکان کردند. پس از آن در سال های 1880 تا 1890 میلادی نزدیک به یک میلیون مهاجر از سراسر اروپا مخصوصا کشورهای ایتالیا و اسپانیا به این کشور مهاجرت نموده و در این سرزمین پهناور زندگی کردند.

مردم ایتالیا با قدم گذاشتن به این کشور، گونه های عالی و متنوع از پیتزا و همچنین پاستا را تهیه و وارد رژیم غذایی مردم کشور آرژانتین کردند.

اسپاگتی با گوشت هام

تنوع غذاهای فراوری شده از پاستا بسیار باب میل مردم آرژانتین نهاده شد و طبخ اسپاگتی و لازانیا، در دستور غذایی این مردم، متداول و همیشگی شد.

البته مردم کشورهای انگلیس، آلمان و یهودیانی که به این کشور مهاجرت نموده بودند نیز در ایجاد سبکی متفاوت از آشپزی و مواد غذایی مصرفی در این کشور، نقش عظیمی را ایفا کردند. به عنوان نمونه می توان به وارد شدن چای در رژیم غذایی مردم آرژانین، توسط مردم انگلیس اشاره نمود که فرهنگی جدید را به عنوان زمان نوشیدن چای یا همان چای عصرانه، در رژیم غذایی مردم آرژانتین وارد ساخت.

پرواضح است که می توان رژیم غذایی کشور آرژانتین را توصیفی از یک فرهنگ غذایی، مملو از غذاهای بومی و مدیترانه ای دانست. تاثیراتی مانند ابداع یا خلق کردن انواع غذاها توسط مهاجران ایتالیا و اسپانیا، وجود گسترده انواع چهارپایان اهلی در تهیه گوشت های مصرفی و طیف وسیعی از محصولات کشاورزی و زراعی، رژیم غذایی این کشور را دست خوش تغییرات مهم و اساسی نموده است. جالب است بدانید که مردم آرژانتین به خوش گذرانی و پرخوری مشهور هستند. آن ها سالیانه به طور میانگین، حدود 100 کیلوگرم گوشت گاو را در مصرف غذایی خود قرار داده و از قرن 19 میلادی به بعد، با نزدیک شدن به شیوه های مدرن آشپزی این رقم مصرفی به 180 کیلوگرم نیز افزایش یافته است.

در سال 2007 میلادی، هر آرژانتینی، 67.7 کیلوگرم در سال، گوشت قرمز مصرف نموده، که می توان بیشترین زمینه استفاده از آن را در تهیه انواع غذاها یا کباب هایی که توسط باربکیو فراوری می گردد، اختصاص داد. با این حال، به دلیل مناطق وسیع و پهناور و همچنین تنوع فرهنگ غذایی، رژیم غذایی این کشور، به سمت تهیه انواع غذاهای عالی و متنوع سوق یافته است. البته نمی توان از بیان این مطلب گذشت که کشور آرژانتین با حدود 6.6 میلیون مهاجر از سراسر دنیا مخصوصا کشورهای اسپانیا و ایتالیا، پس از کشور آمریکا که 27 میلیون مهاجر را در خود جای داده است، به عنوان دومین کشور مهاجرپذیر دنیا نیز دست یافته است.

گوشت های کباب شده

کباب گوشت گوساله یکی از غذاهای ملی و بومی در رژیم غذایی کشور آرژانتین به شمار می رود. همان گونه که قبلا اشاره شد، به دلیل وجود گله های عظیم گاوهای نر، شیوه پرورش گله داران این کشور، به عنوان یک سمبل در صنف گاوچراها تبدیل شده است.

همچنین استفاده از گوشت این گله ها، در تهیه و تدارک غذاهای اصلی، با روش های کاملا متفاوت نسبت به سایر کشورهای دنیا، وعده های غذایی بسیار متنوع و لذیذی را برای مردم این کشور به ارمغان آورده است. که می توان از کباب گوشت گوساله که در محوطه ای باز و برروی اجاق های عظیم تهیه و طبخ می گردد، نام برد. غذایی بسیار پرطرفدار، لذیذ و خوش عطر. آن ها به دلیل داشتن اشتیاقی که به خوردن غذا در جمع خانواده یا دوستان دارند، در سطح دنیا کاملا شناخته شده و مشهور هستند.

مردم کشور آرژانتین با دعوت کردن گروهی از دوستان یا آشنایان خود به منزل برای صرف شام، در واقع نه تنها از بودن در کنار هم لذت می برند بلکه با این عمل، دوستی و گرمای محبت خود به دیگران را به نمایش می گذارند. آن ها در این اجتماعات جالب و خاطره انگیز، با تدارک انواع غذاهایی که در ایام هفته مصرف می نمایند، سالادها و مهم تر از همه کباب های لذیذ تهیه شده از گوشت گوساله، فرهنگ غذایی کشور خود را به عنوان مظهری از عشق و محبت، در سراسر دنیا معرفی نموده و رژیم غذایی ناب و سرشار از تنوع فرهنگی و غذایی را برای کشور خود به ارمغان آورده اند.

آسادو (Aasado)

به عنوان نمونه از این دورهمی های خانوادگی می توان به شام آدینه خانواده، اشاره نمود. معمولا در این وعده غذایی، از پاستا و آسادو (asado) استفاده می نمایند. آن ها با تدارک پاستا، مشهورترین غذای تهیه شده توسط مردم ایتالیا و تهیه غذایی کاملا بومی و بهره مندی از روش های آشپزی موجود در رژیم غذای کشور خود، طعمی لذیذ و خاص را بوجود آورده اند.

پاستا (Pasta)، سیب زمینی سرخ نموده

یکی دیگر از ویژگی های موجود در رژیم غذایی مردم آرژانتین، تهیه سیب زمینی سرخ نموده ، پاتیز (Patties: نان شیرینی که بین آن را با گوشت یا میوه پر می نمایند) و پاستای خانگی است که معمولا در جشن های محبت آمیز و برای احترام و عزت میهمان، تهیه و تدارک می گردد. سنتی که در فرهنگ اجتماعی مردم کشور آرژانتین نسل به نسل گذشته و تا به امروز همچنان با میل و رغبت، اجرا می گردد.

پاتیز (Patties)

وعده های غذایی

مردم کشور آرژانتین طبق رژیم غذایی خود، از چهار وعده غذایی استفاده می نمایند. اما متاسفانه نمی توان از این نکته غافل شد که تصوری غلط و نادرست در ذهن آن ها نقش بسته است. چرا که به دلیل سوزاندن بسیار کالری حین فعالیت بدنی که هنگام ورزش صبحگاهی یا پیاده روی، صورت می پذیرد، خود را مجبور به صرف غیرمعقول و بی حد صبحانه یا وعده غذایی پس از این فعالیت بدنی، می دانند.

صبحانه (Desaguno)

مصرف صبحانه یا Desaguno، به عنوان یک عامل مضر در وعده غذایی این مردم، شناخته شده است. آن ها معمولا در این وعده از Medialuna (یک نان شیرین پیچ هلالی شکل است) به همراه مربا، Ducle lenche (کرم شکلاتی که شبیه به کارامل و بسیار غلیظ است)، استفاده می نمایند.

البته اگر هنگام سرو صبحانه در رستوران باشند، دور از انتظار نخواهد بود، قهوه کارتادو را که یکی از قهوه های معروف آرژانتین با ترکیب قهوه اسپرسو و مقدار کمی شیر، تهیه می گردد، سفارش دهند. هرچند بیشتر مردم آرژانتین نوشیدن یک فنجان قهوه کوچک و غلیظ که عموما با ترکیب نصف شیر و نصف قهوه است، را به دیگر نوشیدنی های گرم ترجیح می دهند. در هتل ها نیز علاوه بر آنچه که گفته شد، میوه و ماست را نیز برای صبحانه گردشگر ها مخصوصا بازدیدنمایندگان آمریکایی، سرو می نمایند.

صبحانه دیگری نیز در رژیم غذایی مردم آرژانتین وجود دارد که به صبحانه غلات معروف است. مخلوط شیر با ترکیباتی از غلات خشک شده، یک گزینه عالی برای تهیه صبحانه ای سریع و به صرفه خواهد بود.

ولی صبحانه ای که در رژیم غذایی مردم آرژانتین شهرت دارد، صبحانه ای همراه با انواع بی نظیری از نان های پیچ تازه، شیرینی های خوشمزه و کلوچه های خوش عطری است که در کنار خوردن مربا و قهوه، بسیار عالی و لذت بخش، خواهد بود.

ناهار (Almuerzo)

ترکیب فوق العاده ای از انواع ساندویچ، پاستا، گوشت و سالادهای سبز و خوش طعم، تنوع بی نظیری از غذاهایی که هنگام ناهار صرف می گردد را در پی خواهد داشت. مردم کشور آرژانتین در وعده ناهار علاقه بسیاری به خوردن ساندویچ نشان می دهند.

El lomito

برای نمونه می توان به ساندویچ El lomito (ساندویچی که تشکیل شده از یک تکه ی ضخیم استیک گوشت و در بین نوعی کلوچه یا کماج قرار می گیرد)، El miga (نوع دیگری از ساندویچ است که با استفاده از تخم مرغ، پنیر، گوشت خشک خوک یا گاو و سس مایونز تهیه می گردد) و همچنین ساندویچ میلانی که برای گیاهخواران گزینه مناسبی است، اشاره نمود.

در ساندویچ میلانی، انواع غذاهای پخته شده مانند مرغ، و افزودنی های غیرگوشتی (گوشت قرمز)، تهیه می گردد. مطمئن باشید هرگاه توسط یکی از دوستان آرژانتینی خود به جشن یا مهمانی محبت آمیز دعوت شدید، یکی از غذاهایی که در ادامه به شرح آن ها خواهیم پرداخت در فهرست خوراک تدارک دیده شده، به عنوان غذا، وجود خواهد داشت. و شما خواهید توانست با انتخاب یکی از این غذاهای لذیذ، نه تنها از جشنی خاطره انگیز، بلکه از طعم و عطر غذاهای آرژانتینی نیز، بهره مند شوید.

امپانادا (Baked Empanadas)

خوراکی اسپانیایی، که به همراه گوشت یا میوه های خرد شده، سبزیجات، مرغ و غذهای دریایی، در لایه ای از خمیر پیچیده و سرخ می گردد. اگر در برنامه سفری که به کشور آرژانتین داشتید، به منطقه مندوزا نیز سفر کردید (Mendoza)، توصیه می کنیم که حتما خوراک اسپانیایی را امتحان کنید، چرا که در این منطقه، این خوراک لذیذکه مملو از گوشت گوساله و انواع ادویه ها و چاشنی های خوش عطر، روغن زیتون و تخم مرغ آب پز شده است، برروی کوره ها یا اجاق های کوزه گری طبخ می گردد.

تارتا (Tarta)

این غذا شبیه به خوراکی است که پنیر، گوشت و اسفناج را در لایه ای از خمیر ماکارانی پیچیده و طبخ می نمایند. البته در این خوراک از تخم مرغ های خرد شده و کوچک تری در بین این خمیر استفاده می گردد. ضمناً گاهی اوقات ممکن است که گوجه فرنگی، قارچ و ترکیبات دیگری را نیز به این خوراک لذیذ اضافه نمایند.

پیتزا

در کشور آرژانتین، معمولا پیتزا با یک لایه ضخیمی از نان، پنیر، سس گوجه فرنگی و ترکیباتی شبیه به آنچه که مردم آمریکا در تهیه پیتزای خود استفاده می نمایند (البته در اندازه ای کوچکتر)، تهیه می گردد. گیاهخواران می توانند از پیتزایی که به هیچ عنوان پنیر ندارد استفاده نمایند. گونه ا از پیتزا در این کشور طبخ می گردد که Fuggazza نام دارد، این پیتزا با ترکیب خمیر پیتزا، پونه کوهی، روغن زیتون و پیاز تهیه می گردد.

تامالز (Tamales)

یک خوراک مکزیکی است که ترکیب گوشت خرد شده، فلفل سبز، گوجه فرنگی و دیگر موادی که معمولا مردم آرژانتین در تهیه انواع خوراک و دلمه از آن استفاده می نمایند، را در بین برگ ذرت پیچیده و می پزند. البته مردم آرژانتین به روشی دیگر نیز این خوراک را تهیه می نمایند. آن ها با یاری آرد ذرت یا گندم خمیری تهیه نموده و بین آن را با گوشت یا پنیر و گاهی اوقات با مخلوط گوشت و پنیر، پر نموده و آن را بخارپز می نمایند.

لاکرو(Locro)

لاکرو سوپی غنی از انواع گیاهان، ذرت، سبزیجات و گوشت گوساله است.

معمولا مردم آرژانتین هنگام سرو این غذای لذیذ از یک نوشیدنی به نام لیکوآدو (Licuado) نیز استفاده می نمایند. این نوشیدنی از مخلوط آب انواع میوه با شیر (گاهی اوقات مخلوط آب میوه با آب خالص)، تهیه شده و در بیشتر وعده های غذایی مردم آرژانتین مصرف می گردد.

مریندا (Merienda)

به عنوان غذای فوری یا حاضری در رژیم غذایی مردم آرژانتین شناخته شده است. در واقع به اسنک آخر بعد از ظهر هم مشهور است. تاریخچه این غذا مربوط به دوران قرن 19 میلادی است. درست زمانی که مردم انگلستان پیروز شدند وارد خاک کشور آرژانتین شده و در آنجا زندگی نمایند. استفاده از این غذا به عنوان یکی از بیشترین غذاهای مصرفی در رژیم غذایی مردم آرژانتین به دو دلیل مهم و اساسی است. دلیل اول حاکی از ساعت شام خوردن مردم پورتینوز (عظیمترین شهر کشور آرژانتین بوینوس آیرس است که به عنوان پایخت این کشور نیز قلمداد می گردد، از قرن 19 میلادی به مردمی که در این شهر زندگی می کردند، پورتیروز گفته میشد که تا کنون نیز به همین نام خوانده می شوند) دارد. آن ها معمولا تا ساعت ده شب هم، مشغول خوردن شام نمی شوند. فاصله زیادی که از زمان ناهار تا شام ایجاد می گردد، دلیل مهم و اصلی برای استفاده مردم از غذای آماده یا اسنک آخر بعد از ظهر خواهد بود.

اما دلیل دوم به خاطر حضور کانفیتریا (confiterias: کافی شاپ هایی که علاوه بر فروش قهوه و مواد غذایی و خوراکی، نقش مهم و عمده ای در مسائل سیاسی، فرهنگی و اجتماعی مردم آرژانتین ایفا می نمایند) در کشور آرژانتین است. در یک بعد از ظهر، زمانی که از کافه فروشی ها یا کافی شاپ های شهر بوینوس آیرس، مکان هایی مانند El Cafe Tortoni وLas Violetas دیدن کنید مطمئا از شنیدن حکایات تاریخی که در خصوص این مکان ها وجود دارد، شگفت زده خواهید شد. گفته می گردد، برخی از مردم آرژانتین که از افراد مهم سیاسی یا شاهکارهای ادبی بودند، بر اثر توطئه افراد خائن، کشته شده و جسدشان را در بین دیوارهای این مکان ها یا حصارهایی که در بین آن دیوارها وجود دارد، دفن نموده اند. قطعا شنیدن این مطلب، برای هر فرد صلح طلب و انسان دوستی، خوشایند نخواهد بود.

عصرانه

وقتی در خصوص وعده غذایی عصرانه در رژیم غذایی مردم کشور آرژانتین مطالعه کنید، به تلاش و مبادرت آن ها جهت تهیه و تدارک یک وعده غذایی با ارزش و غنی پی خواهید برد. عصرانه ای که شامل یک سالاد سبز و ساندویچی فوق العاده خوش طعم خواهد بود. البته قبل از مصرف عصرانه، خوردن یک دسر لذیذ، دور از تصور و خالی از لطف نیست. مردم آرژانتین با تصور کوتاه بودن زندگی، به صرف یک وعده عصرانه آرژانتینی همانند انجام دیگر کارهای ضروری زندگیشان، اهمیت داده و آن را بخشی جدا نشدنی از رژیم غذایی کشورشان می دانند.

شیرینی کرم شکلاتی (Alfajore)

عصرانه ای که در یک کانفیترای واقع در بوینوس آیرس سرو می گردد، شامل یک دسری خوش طعم یا (Alfajore)، می گردد. این دسر از دو قطعه نان شیرینی کوچک، مملو از نوعی کرم شکلات که در صورت تمایل، مقداری پودر نارگیل بر روی سطح آن ریخته می گردد، تهیه شده است. البته ممکن است علاوه بر پودر نارگیل از شکلات های رنده شده نیز برای سطح شیرینی، استفاده گردد.

کارامل میوه به (Membrillo)

دسر دیگری که خوردن آن در کشور آرژانتین خالی از لطف نخواهد بود، کارامل میوه به است. این دسر بسیار شیرین و خوشمزه، به صورت خمیری چسبناک، نرم، شیرین و به رنگ قرمز است که از میوه به تهیه می گردد. در تهیه این دسر خمیری، از شکر و آب نیز استفاده می نمایند.

کیک کاراملی (Membrillo)

شیرینی کاراملی یا کیک میوه (churro)

کیک میوه یا شیرینی کاراملی، نوعی دیگر از دسرهای لذیذ کشور آرژانتین به شمار می رود که معمولا در کافی شاپ ها سرو می گردد. این کیک میوه (البته به فرنی یا چورو نیز معروف است)، خمیری است که در یک تابه گرد، گریل شده و با پودر شکر یا کرم کارامل شکلاتی تزئین می گردد.

شام (cena)

باوجود اینکه مردم کشور آرژانتین در ساعات دیروقت شب، مشغول به خوردن وعده شام می شوند، ولی اگر به غذا میل کردن آن ها توجه کنید، آن را نوعی کار تفریحی پنداشته و با فراغت خاطر و در آرامش کامل، به صرف شام می پردازند. جالب است بدانید مدت زمانی که آن ها برای خوردن شام اختصاص می دهند دو ساعت و حتی گاهی بیشتر از دو ساعت نیز خواهد بود.

در رژیم غذایی مردم آرژانتین از یک پیش غذا به نام چوریزو (chorizo) که نوعی سوسیس تهیه شده از گوشت خوک است، یا تکه ای از یک نان پهن که از نخود تهیه می گردد(faina)، قبل از صرف غذای اصلی بهره می برند. غذاهای اصلی که معمولا در شام سرو می شوند عبارتند از :

خوراک گوشت گوساله (Carbonada Criolla)

این خوراک از ترکیباتی مانند زردآلو، کشمش، سیب زمینی های شیرین، کدوی زمستانی، گوجه فرنگی و پیاز تهیه می گردد و به خوراک گوشت گوساله آرژانتینی معروف است.

Argentinian Sorrentinos

مردم آرژانتین برای تهیه این خوراک از هام (گوشت خشک شده و نمک اندود ران خوک یا گوساله) و انواع مختلفی از پنیر استفاده می نمایند. این خوراک به دلیل انباشتگی مواد مصرفی و تنوع پنیری که در تهیه آن مورد استفاده قرار می گیرد به خوراک راویولی کشور ایتالیا شباهت بسیاری دارد.

گنوچی (Gnocchi)

ایتالیایی ها این بار هم با خلاقیت و هنر آشپزی خود غذایی خوش طعم و در عین حال زیبا را در رژیم غذایی مردم آرژانتین و حتی مردم کشور خودشان، قرار داده اند. پاستای سیب زمینی که بسیار محبوب، معروف و پرطرفدار است. آن ها با سس گوجه فرنگی، غذایی بی نظیر را برای گیاهخواران، تدارک دیده اند.

آسادو (Asado)

معمولا در مهمانی های خصوصی می توان آسادو را به عنوان یک وعده غذای دلپذیر از جانب میزبان، در نظر گرفت. مردم آرژانتین در مهمانی های خود، برای فردی که برایشان بسیار عزیز است، آسادو را تهیه می نمایند.

در پشت حیاط خلوت منزلشان، با برپا کردن یک اجاق زغالی یا باربکیوهای خانگی، مشغول به کباب کردن و طبخ این غذای فوق العاده می شوند. مطمئن باشید اضافه کردن مقداری سس چیمی چوری (chimichurri: که از ترکیباتی همچون روغن زیتون، لیمو، گشنیز، سیر و دیگر ادویه های خوش عطرتهیه می گردد)، به برش های کباب شده گوشت ها، سوسیس ها، دنده ها و استیک هایی که در باربکیو یا اجاق زغالی در حال پختن هستند، طعمی لذیذ، حیرت انگیز و به یاد ماندنی را برجای خواهد گذاشت. هرگاه که شما قصد سفر به شهر بارلیوچه (Barlioche) را دارید، حتما به یکی از رستوران های این شهر رفته و استیک های معروف آن منطقه را امتحان کنید. گارسون با حضور شما در رستوران، از شما در خصوص نحوه برش دادن گوشت ها و نوع طبخ استیک مورد نظر، سوالاتی خواهد پرسید. بنابراین توصیه می کنیم قبل از رفتن به این مکان ها، البته اگر زبان اسپانیولی شما ضعیف است یا اطلاعات کافی در خصوص کلمات و اصطلاحات غذایی در زبان اسپانیولی ندارید، حتما این اصطلاحات را که در خصوص نحوه سفارش یک استیک یا غذای فوق العاده است، به خاطر بسپارید.

Bife de lomo: استیکی که از برش های بسیار کم چرب از راسته ی گوشت گوسفند یا خوک تهیه می گردد.

Bife de chorizo: استیکی از برش های باریک ، با چربی بیشتر و آب دار تر نسبت به استیک Bife de lomo طبخ می نمایند.

Matambre: استیکی که از پهلوی گوشت چربی دار تهیه می گردد.

Vacio: یک نوع از کباب هایی است که در شهر لندن انگلستان تهیه می گردد.

Jugoso: نوع دیگری از استیک که هنگام طبخ سعی می نمایند آبدار تر از بقیه استیک ها تهیه نمایند. در واقع اجازه نمی دهند گوشت، هنگام گریل شدن، خشک گردد.

Bien cocido: هرگاه تصمیم داشتید در این رستوران ها استیکی بدو آب و سفت را سفارش دهید، این استیک گزینه بسیار مناسبی خواهد بود.

غذا خوردن در یک رستوران

مردم کشور آرژانتین علاوه بر مواد غذایی متنوع وعالی، در پخت نیز از روش های متمایزی استفاده نموده و همین امر سبب درخشش غذاهای این کشور شده است. مکان هایی که در این کشور برای سرو غذا در نظر گرفته شده است، بسیار راحت و باب میل مردم است. آن ها با لم دادن و آسودگی خاطر به میل کردن غذاهای خود می پردازند. اما نکته ای در خصوص نحوه سفارش گیری گارسون ها در رستوران های این کشور وجود دارد که اگر هر بازدیدنماینده خارجی، به آن ها توجه نکند، قطعا دچار مشکل خواهد شد. انتظار نداشته باشید زمانی که شما در رستوران حضور پیدا کردید و پس از اتمام غذای خود هنوز جای خود را ترک ننموده اید، گارسون ها با اشاره دست یا سر شما، به سمتتان آمده و شما فرصتی برای سفارشات دیگرخواهید یافت. چرا آن ها تصور می نمایند که علت نشستن شما، گپ زدن با دوستان یا صحبت کردن با خانواده پس از صرف غذای اصلی است. این یک عادت در بین مردم آرژانتین است که پس از میل کردن غذای خود، در همان رستوران مشغول صحبت و گفت و گو با دیگران می شوند. پس با دانستن این موضوع، با خیال راحت و در آرامش کامل، غذای خود را میل نموده و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

منبع:vayaadventures

منبع: کجارو
انتشار: 23 آبان 1399 بروزرسانی: 23 آبان 1399 گردآورنده: expresblog.ir شناسه مطلب: 8540

به "رژیم غذایی مردم آرژانتین" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "رژیم غذایی مردم آرژانتین"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید