عراق حیات خلوت کاخ سفید نیست

به گزارش اکسپرس بلاگ، به گزارش خبرنگاران به نقل از اخبار العراق، محمد کریم نماینده ائتلاف الفتح عراق اعلام کرد که مصطفی الکاظمی نخست وزیر این کشور در جریان سفر خود به آمریکا در خصوص مصوبه مجلس عراق مبنی بر خروج نظامیان آمریکایی از کشور رایزنی کند.

عراق حیات خلوت کاخ سفید نیست

وی اضافه نمود: پیام الکاظمی به کاخ سفید این است که عراق میدانی برای درگیری های بین المللی و منطقه ای نیست.

محمد کریم ادامه داد: سفر الکاظمی به آمریکا برای بررسی مسائل اقتصادی و امنیتی بسیار مهم است چرا که عراق به تسلیحات هوایی نیاز دارد و باید به آمریکایی ها این پیام را ابلاغ کند که در تأمین امنیت حریم هوایی اش آزاد است.

وی گفت: الکاظمی باید به واشنگتن ابلاغ کند که عراق حیات خلوت کاخ سفید و بخشی از درگیری های بین المللی نیست.

قرار است الکاظمی سفر خود را طی روزهای آینده به آمریکا آغاز کند.

abanhome.com: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 8 آبان 1400 بروزرسانی: 8 آبان 1400 گردآورنده: expresblog.ir شناسه مطلب: 6835

به "عراق حیات خلوت کاخ سفید نیست" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "عراق حیات خلوت کاخ سفید نیست"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید