برترین ورزش برای کاهش قند خون ، 6 ورزش عالی برای افراد مبتلا به دیابت را بشناسید
به گزارش اکسپرس بلاگ، اگر دیابت دارید، تعدادی راه چاره برای تناسب اندام می تواند به شما در مبارزه با چربی، افزایش توده عضلانی، بهبود تعادل و کاهش استرس یاری کند و حتی ممکن است احتیاج شما به انسولین تزریقی را کاهش دهد.
خبرنگاران - آرش نهاوندی: افراد مبتلا به دیابت علاوه بر رعایت رژیم غذایی خاص احتیاج به تحرک بدنی برای بهبود شرایط جسمانی خود دارند. به گزارش اوری دی هلت، در این مطلب به 6 ورزش عالی برای افراد مبتلا به دیابت اشاره شده است.
پیاده روی سریع فعالیتی ملایم با مزایای زیاد
اگر دیابت دارید و برنامه ورزشی ندارید، با پیاده روی آغاز کنید. پیاده روی برای مردم آسان است، تنها چیزی که احتیاج دارید یک جفت کفش خوب و جایی برای رفتن است. پیاده روی احتمالا یکی از توصیه شده ترین فعالیت ها برای افراد مبتلا به دیابت نوع 2 است. طبق بیانیه دانشکده بهداشت عمومی چان، وابسته به دانشگاه هاروارد، پیاده روی سریع، با سرعتی که ضربان قلب را افزایش می دهد، یک ورزش با شدت میانه در نظر گرفته می گردد. پیاده روی سریع 30 دقیقه در روز و پنج روز در هفته به شما یاری می نماید به هدف توصیه شده 150 دقیقه ورزش با شدت میانه در هفته برسید.
تای چی ؛ کاهنده استرس و تعادل بخش
تای چی یک سنت باستانی چینی است. طبق گفته کلینیک مایو، شرکت کنندگان به وسیله یکسری حرکات که به صورت آهسته و آرام همراه با تنفس عمیق انجام می شوند، در تای چی مشارکت دارند. یک متاآنالیز (ترکیب نتایج آماری حاصل از دو یا چند مطالعه جداگانه) در مجله تحقیقات دیابت به این نتیجه رسید که تای چی روشی موثر برای افراد مبتلا به دیابت نوع 2 برای مدیریت سطح گلوکز خون و A1C (تست سطح قند خون) است.
تای چی برای افراد مبتلا به دیابت ایده آل است زیرا تناسب اندام و کاهش استرس را برای یک فرد فراهم می نماید. تای چی بعلاوه تعادل را بهبود می بخشد و ممکن است آسیب عصبی را کاهش دهد، که یک عارضه رایج در بین افراد مبتلا به دیابت است که قند خون آن ها به خوبی مدیریت نمی گردد.
ضرورت تمرین با وزنه برای حفظ عضله
فواید تمرین با وزنه، فقط محدود به افراد مبتلا به دیابت نیست، بلکه برای همه است. تمرینات با وزنه باعث ایجاد توده عضلانی می گردد که برای مبتلایان به دیابت نوع 2 مهم است. اگر توده عضلانی خود را از دست بدهید، حفظ قند خون برایتان بسیار سخت خواهد بود.
حداقل دو بار در هفته به عنوان بخشی از برنامه مدیریت دیابت خود برای ورزش های مقاومتی یا وزنه برنامه ریزی کنید. به گفته کالج آمریکایی پزشکی ورزشی (ACSM)، صرف نظر از تجربه خود، می توانید با خیال راحت ورزش های مقاومتی را به برنامه خود اضافه کنید. این شامل تمرینی است که با وزنه های آزاد، دستگاه ها به صورت مقاومتی انجام می گردد که در فرد احساس چالش ایجاد می نماید. ACSM توصیه می نماید که روی انجام دو تا سه ست 8 تا 12 تکراری از هر تمرین تمرکز کنید.
یوگا استرس را برای کنترل قند خون کاهش می دهد
تحقیقات نشان می دهد که اگر دیابت دارید، یوگا مانند تای چی، می تواند به کاهش استرس و مدیریت این بیماری یاری کند. وقتی سطح استرس بالاتر می رود، سطح قند خون شما نیز بالا می رود. یکی از مزایای یوگا به عنوان یک ورزش این است که می توانید آن را هر چند وقت یکبار که دوست دارید انجام دهید. البته هرچه بیشتر، بهتر. محققان در تحقیقی که نتایج آن در مجله فعالیت بدنی و سلامت انتشار یافته به این نتیجه رسیدند که ورزش به کاهش علائم افسردگی در بزرگسالان مبتلا به دیابت نوع 2 یاری می نماید.
احساس خوب شنا
شنا یکی دیگر از تمرینات هوازی است و برای افراد مبتلا به دیابت نوع 2 یک ورزش ایده آل است زیرا به مفاصل شما فشار نمی آورد. در مقایسه با پیاده روی یا آهسته دویدن، شناور شدن در آب استرس کمتری بر بدن شما وارد می نماید. انجمن دیابت آمریکا می گوید دیابت نوع 2 می تواند منجر به عوارض پا از جمله نوروپاتی (نوروپاتی در نتیجه آسیب به اعصاب خارج مغز و نخاع (اعصاب محیطی) ایجاد می گردد و عوارض آن ضعف، بی حسی و درد در دست ها و پاها است) گردد. از آنجایی که نوروپاتی می تواند منجر به از دست دادن احساس در پا گردد، می توانید کفش های آبی برای محافظت از پاهای خود در استخر بخرید.=
دوچرخه سواری عالی برای سوزاندن کالری
دوچرخه سواری نوعی ورزش هوازی است، ورزشی که قلب شما را قوی تر می نماید و باعث می گردد ریه های شما بهتر کار کند و آغاز کار آن با کالری سوزی است. طبق یک تحقیق تعیین شد که فقط چند بار سواری با دوچرخه در هفته به عنوان یک وسیله حمل و نقل معمولی، خطر چاقی، فشار خون بالا و سطوح تری گلیسیرید خون را کاهش می دهد. برای دوچرخه سواری، حتی احتیاجی به ترک خانه ندارید: دوچرخه ثابت می تواند مفید باشد زیرا می توانیدآن را در داخل خانه انجام دهید.
بیشتر بخوانید:
- برای کاهش وزن چه بخوریم؟ | موثرترین عوامل چاقی را بشناسیم