تور برزیل ارزان: حقایقی در باره میوه جابوتیکابا (انگور برزیلی)
به گزارش اکسپرس بلاگ، میوه جابوتیکابا، به اسم یک میوه اعلی بعد از توت های اکایی پرطرفدار شده که فواید سلامت بسیاری دارد. این میوه بنا به گزارش، منبع خوبی از آنتی اکسیدان ها شناخته شده و هم چنین تأثیرات دارویی پیشگیرانه ای نشان می دهد.

با تور برزیل ارزان از کشور زیبای فوتبالیست ها دیدن کنید و شهرهای زیبای ریو و برازیلیا را ببینید.
مترجم: حمید وثیق زاده انصاری
منبع: راسخون
میوه جابوتیکابا، به اسم یک میوه اعلی بعد از توت های اکایی پرطرفدار شده که فواید سلامت بسیاری دارد. این میوه بنا به گزارش، منبع خوبی از آنتی اکسیدان ها شناخته شده و هم چنین تأثیرات دارویی پیشگیرانه ای نشان می دهد. این مقاله را بخوانید تا بیشتر راجع به فواید این میوه مفید بدانید.
آیا می دانستید که درخت جابوتیکابا به سختی و آهستگی رشد می نماید و ممکن است 4 تا 10 سال طول بکشد تا بار میوه دهد؟
این درخت، بومی جنگل های برزیل است که بخاطر میوه های سیاه شیرینش معروف است. درخت به ارتفاع 12 تا 45 فوت (3 الی 13 متر) رشد می نماید و اندازه زیادی بار میوه کروی شکل می دهد. میوه جابوتیکابا در برزیل عموماً برای درست کردن ژله و مربا استفاده می گردد. در ادامه، حقایق جالبی راجع به میوه جابوتیکابا:
شکل و اندازه
مشتی از میوه جابوتیکابا به شما حسی از در دست داشتن انگورهای بنفش و سیاه رنگی می دهد. این میوه های آلوشکل قطری بین 5ر1 الی 4 سانتیمتر دارند.ظاهر متمایز
چیزی که جابوتیکابا را از بقیه متفاوت می نماید، صندلی میوه روی درخت است. برخلاف میوه های دیگر که آویزان از شاخه ها به نظر می رسند، میوه های جابوتیکابا به تنه درخت و شاخه ها چسبیده اند. به تعبیر ساده، آنها به درخت متصل می مانند، درنتیجه یک ظاهر متمایز به این درخت بارور می دهند. همین ظاهر متفاوت درخت جابوتیکابا اغلب اشتباهاً به اسم یک نقص قلمداد می گردد.عمر مفید
میوه های جابوتیکابا به راحتی تلف می شوند، همانطورکه عمر مفید بسیار کوتاهی در حدود 3 تا 4 روز پس از برداشت دارند. با توجه به ماهیت فناپذیر بالای آنها، نیاز به فروش سریع در بازار دارند. چنانکه آنها برای مدت طولانی تازه باقی نمی مانند باید در مدت زمان کوتاهی مصرف شوند. این عمرمفید شدیداً کوتاه بعلاوه بدان معناست که دسترسی به این میوه برای مکان هایی که دور از منطقه ها فراوری آنهاست سخت می گردد.دانه های میوه جابوتیکابا
بسته به سایز هر میوه، ممکن است در هر نقطه 1 تا 4 دانه وجود داشته باشد. تمام میوه خوراکی است ولی دانه ها ممکن است به خاطر داشتن تانین، اندکی تلخ باشند. هرچند باتوجه به وجود ترکیبات تلخ، دانه ها تاحدودی کمتر خوراکی هستند. بنابراین بهتر است که دانه ها بلعیده شوند و یا از جویدن آنها که ممکن است طعم تلخی را در دهان باقی بگذارند اجتناب گردد.ارزش غذایی
100 گرم از بخش خوراکی جابوتیکابا مواد مغذی زیر را دربردارد: 100گرم میوه جابوتیکابا | مواد مغذی |
ویتامین C | 7ر22 میلیگرم |
کلسیم | 3ر6 میلیگرم |
فسفر | 2ر9 میلیگرم |
آهن | 49ر0 میلیگرم |
تیامین | 02ر0 میلیگرم |
ریبوفلاوین | 02ر0 میلیگرم |
نیاسین(اسید نیکوتینیک) | 21ر0میلیگرم |
مزایای سلامتی
عامل مبارزه با سرطان
تعداد زیادی ترکیبات ضدسرطانی شناخته شده در این میوه کشف شده اند. بعضی مطالعات اظهار دارند که مصرف منظم جابوتیکابا می تواند از سلامتی در مقابل سرطان محفاظت کند. پژوهش های مقدماتی بعلاوه نشان می دهد که عصاره دانه های جابوتیکابا همانند عامل پیشگیرنده دارویی عمل می نماید. آنها می توانند سرطان را محدود نموده و به تأخیر بیندازند. میوه و عصاره آن منظره خوبی را به اسم درمان سرطان دربردارند.
جوشانده جابوتیکابا - ارزش دارویی بالا
گفته می گردد که چای جابوتیکابا ویژگی های درمانی ای دارد که می تواند برای درمان در طیف گسترده ای از موقعیت های طبی مفید باشد.این جوشانده که از پوست خشکیده میوه جابوتیکابا تهیه شده، برای سلامتی بسیار مفید اسم شده است. غرغره کردن این جوشانده می تواند به برطرف گلودرد و تسلی التهاب لوزه ها یاری کند. این جوشانده بصورت متداول بعلاوه علاجی برای اسهال و مسائل تنفسی مثل آسم و خلط خونین بوده است.حامی دوران بارداری
افزایش اندازه مصرف آهن در دوران بارداری برای رشد جنین در حال پرورش لازم است. خوردن میوه جابوتیکابا یا آبمیوه آن از این نظر که منبع بسیارخوب آهن هستند، مفید است.ظرفیت بالای آنتی اکسیدان
این میوه تیره رنگ مخصوصاً پوست آن، باسم یک منبع خوب از ترکیبات فنلی شناخته شده است؛ از جمله رزورسینول، فلاونوئیدها و کومارین که بخاطر فعالیت آنتی اکسیدانی بالایشان شناخته شده اند. درواقع بخش اصلی فنل مثل آنتوسیانین تنها در پوست میوه وجود دارند. علاوه براین، این ترکیبات خاصیت ضدالتهابی قوی نشان داده اند. بنابراین، مصرف منظم میوه های جابوتیکابا ممکن است برای درمان و بعلاوه جلوگیری از طیف گسترده حالت های التهابی مفید باشد.بالا برنده مقاومت(ایمنی)
خوردن میوه یا عصاره آن می تواند راه بسیار آسانی برای محافظت بدن در مقابل عفونت های آزاردهنده باشد. این بخاطر آن است که این میوه منبع فوق العاده ویتامین C است، ماده مغذی ای که نقش کلیدی را در تقویت سیستم ایمنی بدن بازی می نماید. تنها 100 گرم از میوه جابوتیکابا حاوی حدود 7ر22 میلی گرم ویتامین C است. در نتیجه خوردن یک مشت از میوه بصورت روزانه می تواند بطرز حیرت آوری روی ارتقاء ایمنی موثر واقع گردد و سلامت کلی بدن را بهبود بخشد.سلب مسئولیت: اطلاعاتی که در این مقاله ارائه شده منحصراً جهت آموزش خواننده است و باسم جایگزین برای مشاوره از پزشک متخصص در نظر گرفته نشده است.
/ج
منبع: راسخون