رستورانگردی در روز های کرونایی را ترک کنید، خطر انتقال ویروس

به گزارش اکسپرس بلاگ، سخنگوی وزارت بهداشت، نسبت به انتقال ویروس کرونا با حضور در رستوران ها هشدار داد.

رستورانگردی در روز های کرونایی را ترک کنید، خطر انتقال ویروس

به گزارش گروه اجتماعی خبرنگاران، سیما سادات لاری، با تاکید بر اینکه باید تا حد امکان از رفتن به رستوران در شرایط کرونایی خودداری کرد، گفت: در ایام همه گیری بیماری در کشور لزوم رعایت نکات بهداشتی در رستوران ها و مراکز طبخ غذا از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

وی اضافه کرد: توصیه ما به مردم این است که به طور کلی سعی کنند به رستوران نروند و از مراکزی که طبخ غذای بیرون بر دارد، سفارش غذا دهند.

لاری تاکید کرد: در صورت داشتن بیماری زمینه ای اکیداً از رفتن به رستوران ها خودداری کنید.

وی ادامه داد: از حضور در رستوران هایی که از بیش از 50 درصد ظرفیت خود استفاده می کنند و یا سیستم تهویه مناسب ندارند، خودداری کنید.

سخنگوی وزارت بهداشت، با عنوان این مطلب که از میز های غذاخوری که پوشش یکبار مصرف دارند استفاده کنید، گفت: شستشو و ضدعفونی کردن دست ها، قبل و بعد از صرف غذا فراموش نشود. حتماً از نوشیدنی های بسته بندی شده سفارش دهید و از نی یکبار مصرف بسته بندی شده و یا لیوان یکبار مصرف استفاده کنید.

وی اضافه کرد: نمک، فلفل و سماق باید در بسته های یک نفره سرو شود و از نمکدان و نظایر آن به هیچ عنوان استفاده نکنید.

سخنگوی وزارت بهداشت، در انتها گفت: در صورت تمایل صرفاً سالاد و سبزیجات دارای بسته بندی یکبار مصرف دارای مجوز سفارش دهید و همچنین از پرداخت وجه نقد به طور جد خودداری و از دستگاه کارتخوان استفاده کنید.

upst.ir: مجله ستاره: اخبار و حواشی ستاره های سینما، فوتبال و استارتاپ ها

shop98ia.ir: مجله فروشگاهی: آخرین اخبار و مقالات تجارت الکترونیک

منبع: خبرگزاری دانشجو
انتشار: 8 آبان 1400 بروزرسانی: 8 آبان 1400 گردآورنده: expresblog.ir شناسه مطلب: 9514

به "رستورانگردی در روز های کرونایی را ترک کنید، خطر انتقال ویروس" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "رستورانگردی در روز های کرونایی را ترک کنید، خطر انتقال ویروس"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید