سهم 20 درصدی صنایع غذایی از کل صنایع سیستان و بلوچستان
به گزارش اکسپرس بلاگ، خبرنگاران/سیستان و بلوچستان رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سیستان و بلوچستان گفت: بالغ بر 20 درصد از صنایع استان را صنایع غذایی تشکیل می دهند.

داود شهرکی در بازدید از صنایع غذایی مینو شرق گفت: کل اشتغال در صنایع استان بالغ بر 25 هزار نفر می باشد که 4500 نفر از افراد در حوزه صنایع غذایی فعالیت دارند.
وی شرکت های فراوریی کنسروسازی، نوشابه های گازدار، بسته بندی محصولات دریایی و صنایع غذایی مینوشرق را از جمله واحدهای مطرح استان در زمینه صنایع غذایی مطرح نمود که اشتغال قابل توجهی را ایجاد کرده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سیستان و بلوچستان اضافه نمود: شرکت صنایع غذایی مینو شرق از واحدهای شاخص صنعتی استان سیستان و بلوچستان می باشد که اشتغال بیش از 320 نفری را در استان ایجاد کرده و با ایده های جدید در زمینه توسعه در همه ابعاد به ویژه اشتغال، افزایش فراوری و نگاه ویژه به صادرات محصولات گام برداشته است.
وی در ادامه اضافه نمود: تمامی پرسنل مشغول در شرکت صنایع غذایی مینو شرق بومی هستند و ایجاد یک شغل در استان با اهمیت بوده و حمایت از واحدهای فراوریی وظیفه این سازمان و دستگاه های مرتبط است.
ایل خانی مدیرعامل شرکت صنایع غذایی مینو شرق نیز در این ملاقات گفت: گروه صنایع غذایی مینو تصمیم بر حمایت ویژه با تخصیص برند به شرکت صنایع غذایی مینو شرق سیستان و بلوچستان دارد و ماموریت داریم که علاوه بر بازار داخل حضور بیشتری در بازار کشورهای همسایه داشته باشیم و نگاه شرکت صنایع غذایی مینو شرق صادرات 50 درصد کالاهای فراوریی است.
وی اضافه نمود: خط فراوری تافی و انواع آبنبات بهینه سازی و نوسازی و افزایش ظرفیت داده شده و به زودی وارد مدار فراوری می گردد.
لازم به ذکر است شرکت صنایع غذایی مینو شرق در زمینه فراوری انواع بیسکویت ، پفک، آبنبات و تافی فعالیت دارد.
منبع: خبرگزاری ایسناگروه ساختمانی آبان: مجری بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت میباشد.