طرز تهیه کیک هل وگلاب

به گزارش اکسپرس بلاگ، کیک هل و گلاب یک کیک بسیار خوش عطر و خوشمزه با بافتی بسیار پوک و عالی است که تهیه آن را به شما پیشنهاد می کنیم. برای یادگیری طرز تهیه این کیک با ما همراه باشید.

طرز تهیه کیک هل وگلاب

به گزارش خبرنگاران به نقل از ایلنا

مواد لازم برای 12 نفر

آرد:2/5 لیوان آرد

شکر :1/5 لیوان شکر

تخم مرغ:8 عدد تخم مرغ

بکینگ پودر :1/2 قاشق غذاخوری

وانیل:1/4 قاشق چایخوری

زعفران سائیده :1/4 قاشق چایخوری

هل سائیده :7 دانه

گلاب :1 فنجان

روغن مایع :1/5 فنجان

آب :نصف فنجان

کشمش :در صورت تمایل مقداری

پودر پسته :برای تزئین

کیک خوش عطر و خوشمزه هل و گلاب

روش تهیه :

ابتدا فر را روی حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.آرد را با بکینگ پودر مخلوط کنید و چند بار الک کنید تا آرد سبک شود.

سپس داخل ظرفی تخم مرغ ها را بشکنید و به آن وانیل ، هل و زعفران اضافه کنید و به مدت 5 تا6 دقیقه با دور تند همزن ، هم بزنید تا حجم تخم مرغ ها چند برابر شود.

بعد به آن شکر را اضافه کنید و مقداری دیگر هم بزنید.

بعد از حل شدن شکر در تخم مرغ ،روغن ، گلاب و آب را اضافه کنید و حدود 10 تا 15 ثانیه هم بزنید.

مخلوط آرد و بکینگ پودر الک شده را کم کم به موادتان اضافه کنید و با لیسک شروع به هم زدن کنید.

کف قالب مورد نظرتان را کمی چرب کنید و مواد کیک را داخل قالب بریزید و در صورت تمایل مقداری کشمش روی مواد کیک بریزید.

سپس قالب کیک را در طبقه وسط فر به مدت 45 دقیقه قرار دهید.

نکته:

دقت کنید تا شکر و تخم مرغ خیلی هم زده نشوند ، چون کیک حالت لاستیکی پیدا میکند.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 19 دی 1399 بروزرسانی: 19 دی 1399 گردآورنده: expresblog.ir شناسه مطلب: 10282

به "طرز تهیه کیک هل وگلاب" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کیک هل وگلاب"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید