با طرز تهیه کیک شربتی کام خود را از همواره شیرین تر کنید

به گزارش اکسپرس بلاگ، کیک شربتی یا شیرینی شربتی یکی از پرطرفدارترین و دلپذیرترین کیک ها برای انواع سلیقه هاست. این شیرینی بافت نرم و لطیفی دارد و کمتر کسی برای نوش جان کردن این کیک پنبه ای خوشمزه تعلل می نماید.

با طرز تهیه کیک شربتی کام خود را از همواره شیرین تر کنید

در طرز تهیه کیک شربتی ، ابتدا روغن و شکر را مخلوط نموده و سپس تخم مرغ را اضافه کنید. در ادامه هل پودر شده، ماست شیرین و زعفران دم نموده را به مواد افزوده و هم بزنید. حالا آرد و بیکینگ پودر را به دیگر مواد اضافه کنید، خمیر را داخل قالب شیرینی بریزید و آن را در فر بپزید. برای تهیه شربت نیز آب، شکر و زعفران را روی شعله حرارت دهید و هل پودر شده و گلاب را بیفزایید. پس از خنک شدن شربت و کیک، شربت را روی کیک بریزید و در یخچال قرار دهید.

این کیک ساده، خوشمزه و پرشهد که به کیک باقلوا نیز معروف است، بیشترین هواداران را در شهرهای شیراز و قزوین دارد. البته روش پخت این کیک در همه شهرها یکسان و شبیه به هم است. شیرینی شربتی با عطر و بوی هل، گلاب و زعفران، فوق العاده به نظر می رسد و کمتر کسی می تواند از این کیک شربتی که معروف به کیک باقلوایی یا کیک گلاب است، بگذرد.

کیک شربتی
تعداد نفرات6 نفر
زمان آماده سازی40 دقیقه
زمان پخت25 دقیقه
میزان سختیمیانه

فیلم آموزش طرز تهیه کیک شربتی

اگر دوست دارید کیک شربتی را خیلی سریع و آسان تهیه کنید، فیلم تهیه این کیک را در ادامه ببینید. با یاری این ویدئو می توانید به راحتی و بدون مطالعه متن زیر، یک کیک خوشمزه تهیه کنید.

https://blog.snappfood.ir/wp-content/uploads/2021/06/کیک-شربتی.mp4

طرز تهیه کیک شربتی یا باقلوایی

دستور کیک باقلوا شربتی به آسانی اجرا شده و با عطر و بوی فوق العاده ای که دارد، برترین انتخاب برای دورهمی های خانوادگی و محبت آمیز است. شما می توانید با این کیک خوشمزه از مهمانان خود پذیرایی کنید. کیک شربتی خوشمزه با دو روش درون فر و بدون فر تهیه می گردد. در ادامه این مطلب، طرز تهیه کیک شربتی قزوین با دو روش را مرحله به مرحله توضیح می دهیم؛ پس تا پایان همراه ما باشید.

البته علاوه بر دستور پخت کیک باقلوا شربتی، اگر به پخت انواع شیرینی ها در منزل علاقه مند هستید، آشنایی با طرز تهیه کیک زبرا برای شما بسیار مجذوب کننده خواهد بود و می توانید با این دو نوع کیک از مهمانان خود پذیرایی کنید.

مواد لازم برای تهیه کیک باقلوایی شربتی

مواد لازمی که برای طرز تهیه کیک شربتی با ماست احتیاج است، به توضیح زیر هستند. با این مواد اولیه می توان برای 6 نفر کیک شربتی تهیه کرد و در طرز تهیه کیک شربتی برای 20 نفر باید مواد اولیه را به نسبت افزایش دهید.

مواد لازممیزان مورد احتیاج
آرد سفید2 پیمانه
شکر1 پیمانه
ماست شیرین1 پیمانه
روغن1 پیمانه
هل پودر شدهیک چهارم قاشق چایخوری
تخم مرغ4 عدد
بیکینگ پودر2 قاشق چایخوری
زعفران دم نموده1 قاشق چایخوری
پودر پستهبه میزان دلخواه
پودر نارگیلبه میزان دلخواه

برای درست کردن شربت مورد احتیاج در تهیه کیک شربتی با اب، مواد اولیه زیر را آماده کنید:

مواد لازممیزان مورد احتیاج
آب1 پیمانه
شکر1 پیمانه
گلابیک چهارم لیوان
زعفران1 قاشق چایخوری
هل پودر شدهیک چهارم قاشق چایخوری

دستور تهیه کیک شربتی خوشمزه با فر

در ادامه به طرز تهیه شیرینی شربتی داخل فر اشاره می کنیم:

  • مرحله اول: در طرز پخت کیک شربتی ابتدا، فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا به خوبی گرم شده و برای پخت کیک حاضر گردد.
  • مرحله دوم: در این مرحله روغن و شکر را کاملا هم بزنید تا با هم مخلوط شده و به رنگ کرمی در آیند.
  • مرحله سوم: تخم مرغ ها را به مخلوط روغن و شکر اضافه کنید و با همزن هم بزنید. دقت داشته باشید که تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه نموده و حداقل دو الی سه دقیقه هم بزنید تا کف کند، زیرا این کار در کیفیت و یک دست شدن کیک تاثیر به سزایی دارد.
  • مرحله چهارم: در مرحله بعدی از طرز تهیه کیک شربتی، هل پودر شده، ماست شیرین و زعفران دم نموده را به مخلوط اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا ترکیبی لطیف و پنبه ای به دست آورید.
  • مرحله پنجم: آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید، دو الی سه بار الک نموده و سپس به ترکیب مایه شیرینی بیفزایید؛ اما بیش از میزان این مخلوط را هم نزنید، زیرا کیک خشک می گردد.
  • مرحله ششم: در ادامه طرز تهیه کیک شربتی زعفرانی، درون سینی فر یا قالب، کاغذ روغنی پهن کنید و کف سینی را چرب نموده و مواد را داخل آن بریزید. کیک را به مدت 25 دقیقه در فر قرار دهید؛ البته با توجه به نوع و کیفیت مواد استفاده شده برای شیرینی شربتی، مدت زمان کافی برای پخت کیک در فر، متفاوت خواهد بود. کیک را با استفاده از خلال دندان یا چنگال چک کنید، اگر خلال یا چنگال تمیز بود کیک آماده شده است. آن را از فر بیرون آورده و در محیط قرار دهید تا خنک گردد.
  • مرحله هفتم: برای طرز تهیه شربت روی کیک اسفنجی، ابتدا آب، شکر و زعفران را بر روی شعله میانه گاز قرار دهید تا باهم ترکیب شده و بجوشند. احتیاجی نیست شربت بیش از حد بجوشد، جوشیدن آن تا زمان حل شدن شکر کافی است. سپس هل پودر شده را به مخلوط اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا شربت غلیظی به دست آید. در مرحله آخر از طرز تهیه شربت کیک، گلاب را بیفزایید و شربت را در جای خنک قرار دهید تا آماده گردد.
  • مرحله هشتم: شربت تهیه شده را در محیط بگذارید تا سرد گردد. بعد از خنک شدن شربت و کیک باقلوایی مجلسی، شربت را بر روی کیک بریزید تا کاملاً با کیک شربتی عجین گردد. سپس کیک را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا شربت و کیک به خورد هم بروند. در نهایت کیک شربتی را در یک ظرف زیبا قرار دهید و از پودر پسته و پودر نارگیل برای تزیین کیک شربتی بهره ببرید. سپس کیک تزیین شده را در کنار دوستان و خانواده نوش جان کنید.

طرز تهیه کیک شربتی بدون فر

کیک شربتی یکی از انواع کیکهای عصرانه است که می توان بدون فر نیز تهیه کرد. برای طرز تهیه کیک باقلوا شربتی اگر فر در اختیار ندارید، می توانید مانند طرز تهیه کیک وانیلی ساده و خانگی، از قابلمه نچسب بهره ببرید.

  • مرحله اول: برای درست کردن کیک، کف قابلمه را چرب نموده و مواد تهیه شده را درون قابلمه بریزید.
  • مرحله دوم: قابلمه را به مدت 40 دقیقه روی شعله ملایم بگذارید تا کیک به آرامی پخته گردد.
  • مرحله سوم: بعد از گذشت 40 دقیقه، درب قابلمه را بردارید و خلال یا چنگال را درون کیک فرو کنید؛ اگر کیک به خلال نچسبید، کیک شربتی باقلوا آماده است.
  • مرحله چهارم: کیک باقلوای شربتی بدون فر را بعد از خنک شدن، در ظرفی زیبا قرار دهید و با پودر پسته و پودر نارگیل تزیین کنید.

نکات مهم در دستور پخت کیک شربتی ساده و خوشمزه

در دستور کیک شربتی باید نکات مختلفی را رعایت کنید که در ادامه به آن ها می پردازیم:

  • پیش از تهیه شیرینی، مواد اولیه آن مانند تخم مرغ را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند.
  • قبل از تهیه شیرینی شربتی، فر را در دمای 180 درجه قرار دهید تا داغ گردد.
  • درب فر را زودتر از زمان آماده شدن کیک باز نکنید، زیرا پف کیک می خوابد.
  • یکی از نکات کیک شربتی، ایجاد برش های منظم از کیک است. برای اینکه برش های منظم تری به وجود آید، باید کیک را تا زمانی که هنوز داغ است برش بزنید. بعلاوه دقت داشته باشید که پیش از اضافه کردن شربت، برش های موردنظر ایجاد شوند.
  • طرز تهیه کیک شربتی بدون ماست نیز در جای خود قابل توجه است. برای تهیه کیک باقلوایی مغزدار از ماست استفاده نمی گردد و شیر جایگزین خواهد شد، زیرا شیر بافت کیک را نرم تر می نماید. بعلاوه در طرز تهیه کیک شربتی با شیر، مغزهای مختلفی مانند گردو، بادام و پسته، داخل مایه شیرینی اضافه می گردد. بسیاری از افراد کیک باقلوا شربتی با شیر را به نوع با ماست آن ترجیح می دهند.
  • در مرحله آخر تهیه کیک، مواد شیرینی شربتی را زیاد هم نزنید؛ زیرا پف کیک کم می گردد.
  • کیک باقلوایی و شهد روی کیک، قبل از ترکیب شدن، باید کاملا خنک شوند؛ زیرا اگر گرم باشند، بافت کیک خمیری خواهد شد.
  • برای خنک شدن شربت و کیک، از قرار دادن آن ها در یخچال خودداری کنید.
  • بعد از ترکیب کردن کیک شربتی و شربت تهیه شده از زعفران، گلاب و هل آن را درون یخچال قرار دهید و روی کیک را با سلفون بپوشانید تا درون یخچال خشک نگردد.
  • این شیرینی بهتر است به مدت 2 تا 3 ساعت داخل یخچال باقی بماند تا شربت کاملا به خورد مواد شیرینی برود.
  • برای اینکه روی کیک طلائی گردد، در دقایق پایانی پخت، گریل فر را روشن کنید.
  • کیک شربتی در ظرف پیرکس هم قابل تهیه است و این کیک فوق العاده خوش طعم و دلپذیر خواهد شد.
  • علاوه بر پودر پسته و نارگیل، می توانید از خلال بادام و گل سرخ هم برای تزئین کیک شربتی بهره ببرید.
  • قبل از تهیه کیک، شربت را درست کنید تا به خوبی خنک گردد.

روش نگهداری کیک شربتی

طرزتهیه کیک شربتی را می توان به عنوان یکی از انواع پرطرفدارترین کیک خانگی معرفی کرد. برای نگهداری این کیک شیره دار، آن را داخل ظرفی درب دار قرار داده و در یخچال بگذارید. دقت داشته باشید که این کیک به علت ترکیب شربت، ماندگاری کمتری دارد و باید آن را پس از 3 روز مصرف کنید.

جلوگیری از خراب شدن کیک شربتی

کیک شربتی در معرض هوا خشک شده و بافت نرم و مجذوب کننده خود را از دست می دهد، پس دقت داشته باشید که درب ظرف نگهداری از آن کاملا بسته باشد. بعلاوه برای جلوگیری از خراب شدن کیک شربتی، توجه کنید که کیک خارج از یخچال نماند.

برای عصرانه، کیک باقلوایی (شربتی) تهیه کن…

در این مقاله به آموزش کیک شربتی پرداختیم که یک دستور کیک فوق العاده خوشمزه و از انواع کیک عصرانه است. در کنار این دستور پخت پیشنهاد می کنیم تا طرز تهیه کیک دبل چاکلت کافی شاپی را نیز یاد بگیرید. با تهیه شیرینی شربتی خوشمزه و خوش طعم یا انواع کیک می توانید یک عصرانه دلپذیر و فوق العاده را در روزهای سرد پاییزی، کنار خانواده یا دوستان خود داشته باشید.

بعلاوه به جای وقت گذاشتن برای طرز تهیه کیک شربتی یا دیگر انواع کیک در خانه، می توانید آن ها را به صورت آنلاین از خبرنگاران ، سفارش دهید. با سفارش آنلاین شیرینی از خبرنگاران ، در کمترین زمان ممکن، موردنظر خود را درب منزل تحویل بگیرید.

سوالات متداول

در طرز درست کردن کیک شربتی به چه مواد اولیه ای احتیاج داریم؟

برای تهیه کیک به آرد سفید، شکر، ماست شیرین، روغن، هل پودر شده، تخم مرغ، زعفران دم نموده، بیکینگ پودر، پودر پسته و پودر نارگیل احتیاج دارید و شربت کیک نیز با استفاده از آب، شکر، گلاب، زعفران و هل پودر شده درست می گردد.

طرز تهیه کیک باقلوایی شربتی بدون فر چگونه است؟

کیک شهد دار را می توان بدون فر نیز تهیه کرد. در این روش پس از درست کردن خمیر کیک، کف قابلمه را به خوبی چرب نموده و خمیر را داخل قابلمه قرار دهید. سپس قابلمه را روی شعله ملایم به مدت 40 دقیقه حرارت دهید تا کیک پخته گردد.

چرا کیک شربتی پف نکرد؟

اگر در هنگام پخت کیک داخل فر، درب فر را باز کنید؛ پف کیک از بین می رود. بعلاوه پس از اضافه کردن آرد به خمیر کیک، از هم زدن بیش از حد آن خودداری کنید؛ زیرا این کار نیز باعث کم شدن پف کیک شربتی می گردد.

منبع: اسنپ فود
انتشار: 22 بهمن 1403 بروزرسانی: 22 بهمن 1403 گردآورنده: expresblog.ir شناسه مطلب: 30826

به "با طرز تهیه کیک شربتی کام خود را از همواره شیرین تر کنید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "با طرز تهیه کیک شربتی کام خود را از همواره شیرین تر کنید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید