لباس شخصی های آمریکایی چه کسانی هستند؟

به گزارش اکسپرس بلاگ، بر اساس قانون، پلیس واشنگتن موظف است نشان خود را روی لباس پرسنل خود نصب کند. اما در تصاویر ویدئویی مقام های ناشناس فدرال فاقد نشان و بدون اطلاعات قابل شناسایی با سلاح های بزرگ در خیابان ها حضور داشتند. برخی از آنها پس از اینکه درباره هویت شان یا سازمانی که زیر نظر آنها کار می کنند، مورد سؤال قرار گرفتند، نهایتا به پاسخ های مبهم اکتفا کردند.

لباس شخصی های آمریکایی چه کسانی هستند؟

به گزارش خبرنگاران به نقل از شرق، اعتراض ها در شهرهای مهم ایالات متحده از جمله واشنگتن علیه نژادپرستی، پای تعدادی از نظامیان آمریکایی را با چراغ سبز دونالد ترامپ، رئیس جمهوری ایالات متحده به شهرهای این کشور باز کرد. با اینکه با گذشت چند روز و با اوج دریافت اعتراض ها در میان نظامیان رده بالای پنتاگون و سیاست مداران هر دو حزب، ترامپ ناچار به عقب نشینی شد و اعضای فعال ارتش به پادگان های خود بازگشتند اما رئیس جمهور آمریکا به سبک حکومت های استبدادی با استفاده از نیروهای بدون هویت تعیین به سرکوب معترضان از جمله در واشنگتن پرداخت.

با آرام شدن نسبی شرایط در شهرهای ایالات متحده تعیین شد که تنها وزارت دفاع آمریکا نبود که به اصرار ترامپ و برای چند روز محدود پرسنل خود را رودرروی معترضان به نژادپرستی قرار داده بود. در هفته های گذشته ساکنان واشنگتن در نقاط مختلف شهر با افرادی مسلح روبرو می شدند که نه وابستگی سازمانی آنها تعیین بود و نه هویت شخصی آنها.

بر اساس قانون، پلیس واشنگتن موظف است نشان خود را روی لباس پرسنل خود نصب کند. اما در تصاویر ویدئویی مقام های ناشناس فدرال فاقد نشان و بدون اطلاعات قابل شناسایی با سلاح های بزرگ در خیابان ها حضور داشتند. برخی از آنها پس از اینکه درباره هویت شان یا سازمانی که زیر نظر آنها کار می کنند، مورد سؤال قرار دریافتد، نهایتا به پاسخ های مبهم اکتفا کردند.

افسران بدون نشان و پلیس مخفی همواره در سرکوب های حکومت های اقتدارگرا در طول تاریخ استفاده شده اند. در سال های اخیر در ماجرای الحاق کریمه به خاک روسیه رسانه ها با گروهی به عنوان مردان کوچک سبز در این منطقه روبه رو شدند که لباس های سبز بدون نشان بر تن داشتند و به عنوان نیروهای ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه در کریمه شناخته می شدند. اما حضور این گونه نیروها در داخل آمریکا عجیب است؛ کشوری که همواره در برابر استفاده حکومت های سرکوبگر از این مزدوران موضع می گرفت، اکنون شاهد آن است که رئیس جمهوری مستقر در کاخ سفید نیروهای وفادار به خود را در شهر مستقر کرده است.

در یکی از صحنه های عجیب که رسانه های آمریکایی آن را گزارش کردند، تعدادی از مقام های مسئول با پیراهن های آبی رنگ و جلیقه های سیاه بدون هیچ نشانی در یکی از خیابان های واشنگتن مستقر شده بودند و روی سپر ضد شورش آنها عبارت پلیس نظامی نقش بسته بود.

در این میان، وب سایت سی ان ان این احتمال را مطرح کرده که بسکمک از این افراد مسلح بدون نام و نشان در خیابان های واشنگتن، وابسته به اداره فدرال زندان ها هستند. مایکل کارواخال، مدیر این اداره هم با تأکید بر اینکه اعضای این اداره به دلیل آنکه فقط در محدوده زندان ها فعالیت می کنند نیاز به شناساندن خود ندارند، این موضوع که برخی از پرسنل این اداره در خیابان های واشنگتن مستقر شده اند را رد نکرد. احتمال داده می شود برخی پرسنل وزارت دادگستری ایالات متحده هم در میان این افراد مسلح بی نام و نشان باشند. ترامپ از زمان روی کارآمدن تلاش کرده تا وزارت دادگستری را به حوزه نفوذ خود برای تأمین منافع شخصی تبدیل کند و این تلاش ها با انتصاب ویلیام بار به عنوان وزیر دادگستری سرعت بیشتری به خود گرفته است.

مشاهدات خبرنگار واشنگتن پست هم حاکی از آن است که پس از خروج نیروهای گارد ملی از واشنگتن، تعدادی از نیروها با تعیینات مبهم و صرفا با پرچم پایتخت آمریکا به جای آنها در برخی نقاط شهر مستقر شده اند.

ویلیام برتون کمیسر سابق پلیس شهر نیویورک در گفت وگویی با واشنگتن پست می گوید: این ایده که دولت فدرال پرسنل انتظامی و مأموران اجرای قانون را بدون تعیین شدن نام آژانس وابسته و اطلاعات هویتی آنها در خیابان مستقر کند، تضادی مستقیم با سیستم نظارتی پلیس آمریکا دارد. توانایی نظارت و اعتباربخشی از جمله وظایف پلیس محسوب می شود. چشم انداز مداخله سازمان های دولتی که دخیل در سیاست گذاری یک شهر هستند، در پنهان کردن هویت پرسنل خود امری بسیار نگران کننده محسوب می شود.

کلینت واتس افسر سابق ارتش و مأمور ویژه اف بی آی، با اشاره به خطرات حضور بدون هویت افراد مسلح در شهر، می گوید: اولین و عمده ترین خطر این است که شهروندان می توانند از پذیرش دستور یک مأمور اجرای قانون که هویتش تعیین نیست امتناع کنند. اگر شما مأمور اف بی آی یا مأمور پلیس باشید نشان هویتی خود را ارائه می کنید اما در غیر این صورت، شهروند می تواند برای دفاع از خودش از دستور شما سرپیچی کند.

خطر بالقوه دیگر به خصوص در مناطق شلوغ و صحنه های درگیری این است که نبود نشان هویتی باعث می شود تا مأموران اجرای قانون نتوانند یکدیگر را شناسایی کنند. این گونه اقدامات با هدف اجتناب از پاسخ گویی صورت می گیرد.

اگر شهروندی باور دارد که به طور غیرقانونی توسط یک مقام مجری قانون دستگیر شده یا مورد حمله قرار گرفته، می تواند با استفاده از نشان و هویتش از او شکایت کند، اما وقتی کسی نمی داند آنها چه کسی هستند یا حتی برای کدام نهاد یا آژانس کار می کنند، نمی توان از آنها انتظار پذیرش مسئولیت را داشت.

روت بن غیاث استاد تاریخ دانشگاه نیویورک و کارشناس حکومت های اقتدارگرا به عدم پاسخ گویی دولت آگوستو پینوشه دیکتاتور شیلی در قبال اقدامات گروه های مسلح هوادارش اشاره می کند و می گوید: حکومت شیلی تحت حاکمیت پینوشه قوانینی را تصویب کرد که بر اساس آن، افراد نظامی و مأموران پلیس که در شکنجه ها و سوء استفاده ها نقش داشته اند بتوانند سوابق خود را پاک کنند. این روشی است که بسکمک از آنها انجام می دهند. بسکمک از آنها این نظامیان وفادار به خود را عفو و سابقه آنها را پاک می کنند تا هیچ وقت کارنامه اقدامات آنها قابل رؤیت نباشد. شرایطی که امروز در آن قرار داریم نیازمند شفافیت است. با توجه به تنش بین نیروهای انتظامی و معترضان و با توجه به وجود افرادی که به دنبال تشدید این تنش و خرابکاری های گسترده تر هستند، اکنون بیشتر از هر زمانی اهمیت دارد که پرسنل و نیروهای بازوی اجرائی دولت قابل شناسایی باشند.

  • تلاش ترامپ برای برکناری دادستان پرنفوذ نیویورک

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، از روزی که وارد کاخ سفید شده تا به امروز که تنها پنج ماه به خاتمه دوران ریاست جمهوری اش باقی مانده، روزی را بدون جنجال رسانه ای شب نکرده است. پس از موج انتقادهای برخاسته از بحران شیوع کرونا و معضل نژادپرستی در ایالات متحده، اکنون به موازات انتشار کتاب جان بولتون، مشاور امنیت ملی سابق ایالات متحده، در روزهای آینده، موضوع تلاش وزارت دادگستری آمریکا برای برکناری برمن نیز به چالش دیگری برای دولت ترامپ تبدیل شده است؛ اکنون موضوع بر سر برکناری یکی از دادستان های پرآوازه و بانفوذ نیویورک است.

جئوفری برمن، دادستان منطقه منهتن نیویورک که در حال بررسی پرونده برخی از افراد پیرامون دونالد ترامپ و از جمله رودی جولیانی است، گفته است که از طریق اطلاعیه مطبوعاتی وزارت دادگستری متوجه برکناری خود شده است. او که از جمله درباره فعالیت های رودولف جولیانی، یکی از وکیل های ترامپ دست به تحقیق زده، گفته است که در مقام خود می ماند و حاضر به کناره گیری نیست.سایت خبری اشپیگل آنلاین با انتشار گزارشی دراین باره از برمن به عنوان یکی از کسانی نام می برد که در عرصه پیگیری پرونده های ناظر بر تروریسم، بزهکاری مالی و فساد، نام ونشانی کسب کرده است. همین سایت در ادامه نوشته است که احتمالا همین موضوع برای او دردسرساز شده. مقام های قضائی دولت آمریکا و به ویژه وزیر دادگستری این کشور بر آن هستند که او را از مقام خود برکنار کنند. مشکل اما اینجاست که جئوفری برمن حاضر نیست تن به این موضوع بدهد و گفته است که به کار خود به عنوان دادستان نیویورک ادامه می دهد. برمن جمهوری خواه است و از اهداکنندگان کمک مالی به حزب جمهوری خواه، از جمله ستاد انتخابات ترامپ بوده.

او گفته است که انتصابش از سوی قاضی های این منطقه از آمریکا اجرا شده و تا وقتی که مجلس سنای آمریکا جانشینی برای او تعیین نکند، به فعالیت خود بدون وقفه و درنگ ادامه خواهد داد. این در حالی است که ویلیام بار، وزیر دادگستری آمریکا، حتی جانشینی برای برمن معرفی کرده است. ویلیام بار گفته است ترامپ تصمیم دارد رئیس نظارت بر بازار بورس نیویورک، جی کلایتون را به عنوان دادستان این بخش از نیویورک بگمارد.بر اساس اخبار منتشرشده از سوی رسانه های آمریکا، احتمال می رود علت اصلی تلاش وزارت دادگستری آمریکا برای برکناری جئوفری برمن، تحقیقات او درباره مایکل کوهن، وکیل شخصی پیشین دونالد ترامپ و دو نفر از همکاران جولیانی بوده باشد. موضوع بر سر بررسی نقش دفتر جولیانی در ماجرای اوکراین اعلام شده است. افزون برآن، برمن از جمله پرونده جفری اپستاین، میلیونر آمریکایی را که متهم به تعرض جنسی به دختران خردسال شده بود پیگیری می کرده است. اپستاین در آگوست سال 2019 در زندان اقدام به خودکشی کرد. از منظر حقوقی روشن نیست که آیا وزارت دادگستری آمریکا قادر به برکناری برمن بدون رأی مجلس سنا هست یا خیر. برخلاف رویه معمول، جئوفری برمن بدون رأی مجلس سنا توسط دونالد ترامپ به این مقام منصوب شده بود.

abanhome.com: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 8 آبان 1400 بروزرسانی: 8 آبان 1400 گردآورنده: expresblog.ir شناسه مطلب: 5077

به "لباس شخصی های آمریکایی چه کسانی هستند؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "لباس شخصی های آمریکایی چه کسانی هستند؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید