وقتی ترامپ کرونا را عمدا کم اهمیت جلوه می داد

به گزارش اکسپرس بلاگ، ترامپ، 19 مارس به وودوارد گفته بود که عمداً سعی در کم اهمیت جلوه دادن خطر کرونا را داشته است.

وقتی ترامپ کرونا را عمدا کم اهمیت جلوه می داد

به گزارش گروه بین الملل خبرنگاران، روزنامه واشنگتن پست آمریکا در خصوص بخش هایی از یک گفتگوی خصوصی ترامپ در خصوص کرونا فاش شده نوشت: ما اکنون می دانیم که از همان شروع ماه فوریه که کارشناسان بهداشتی از مردم می خواستند که خود را برای تهدید ویروس کرونا آماده نمایند، دونالد ترامپ در یک گفتگوی خصوصی آن را چیزی کشنده خوانده است.

در آن موقع بیشترین شیوع ویروس در چین گزارش شده بود و تنها 11 مورد مبتلا در آمریکا وجود داشت. کسی نمی دانست که کرونا در آمریکا چه وضعیتی را پدید خواهد آورد و مقام های رسمی نیز پیغام های ضد و نقیض به مردم می دادند.

دکتر نانسی مسونییر، یکی از پزشکان مرکز کنترل بیماری های آمریکا روز 5 فوریه گفت ما خود را برای همه گیری آماده خواهیم کرد چرا که یک اقدام عقلانی برای حفاظت از سلامت عمومی است اما در همان شرایط ترامپ یک بلندگو به دست گرفته بود و با صدایی بلندتر از همه کارشناسان اهمیت کرونا را کم جلوه می داد. سه روز بعد از کشنده خواندن کرونا در یک گفتگوی خصوصی با روزنامه نگاری به نام باب وودوارد، او در رویداد انتخاباتی روز 10 فوریه گفت همه چیز رو به راه خواهد شد

اشاره به مطلع بودن ترامپ از خطر کرونا در کتاب جدید وودوارد با نام خشم و کوشش او برای تقلیل شدت تهدید ویروس در میان افکار عمومی به منظور جلوگیری از ایجاد موج ترس در جامعه اکنون با این انتقاد روبرو شده که او با مردم آمریکا صادق نبوده است.

در چنین شرایطی کاخ سفید و کسانی مانند کلی مک اِنانی در مقام مشاور رسانه ای دولت ترامپ سعی می نمایند با برجسته کردن بعضی از صحبت های نظرات کارشناسانی نظیر دکتر آنتونی فائوچی، متخصص برجسته بیماری های عفونی در آمریکا به مردم بقبولانند که ترامپ به آنان دروغ نگفته است. وی برای این منظور به یکی از مصاحبه های فائوچی اشاره می نماید که در آن بر امکان تلاقی کرونا با بیماری های فصلی تأکید شده است.

اما درست یک روز بعد از این سخنان، فائوچی در خصوص خطرات نهفته این ویروس جدید هشدار داد و گفت ما نه تنها به طور کامل از میزان خطر گسترش این ویروس مطلع نیستیم بلکه نگران نماینده تر آن است که حتی نمی دانیم که این فرایند گسترش به کدام سو خواهد رفت

در این میان و درحالی که پیغام های گیج نماینده ای نظر لزوم و یا عدم لزوم پوشیدن ماسک نیز بر سردرگمی شهفرایندان آمریکایی افزوده بود (که در نهایت بر پوشیدن ماسک به توافق رسیدند)، فائوچی روز 17 فوریه به تحریریه یو اس ای تودی گفت: ما در پنج شهر عظیم که به نظر می رسد با موج گسترده سرماخوردگی فصلی دست و پنجه نرم می نمایند، تست کرونا از مردم خواهیم گرفت و در صورتی که مشخص گردد ویروس به نقاط مختلف کشور سرایت نموده، آنگاه است که دچار مشکل شده ایم. جالب آن است که تمام سرخط خبرها از قول او بر این نکته تأکید می کردند که خطر شیوع ویروس بسیار کم است.

لری گاستین، استاد دانشگاه جرج تاون و مشاور مسائل بهداشت عمومی برای هر دو حزب جمهوری خواه و دموکرات با اشاره به کوشش ترامپ برای کم اهمیت جلوه دادن خطر کووید-19 گفت: به هیچ وجه نمی توان انکار کرد که او [دونالد ترامپ] همه گیری کرونا را کم اهمیت جلوه داده و کوشش نموده کارشناسان مورد اعتماد مردم را به حاشیه براند و حتی در بعضی موارد صدای آنان را خاموش کند. من در عین حال این نظریه که در آن موقع کارشناسان از جدی بودن خطر همه گیری کرونا سخن نگفته اند را رد می کنم.

خود دونالد ترامپ، 19 مارس به وودوارد گفته که عمداً سعی در کم اهمیت جلوه دادن خطر کرونا را داشته است؛ من همواره خواستم که آن را کم اهمیت نشان بدهم. هنوز هم در حال کم اهمیت جلوه دادن آن هستم، به خاطر اینکه نمی خواهم مردم دچار وحشت شوند منتقدان مدت ها بود که هشدار می دادند تناقض نظرات ترامپ با کارشناسان بهداشت عمومی یکی از دلایل ایجاد سردرگمی در میان آمریکایی ها بوده است.

ترامپ 23 فوریه و پیش از سفر به هند به خبرنگاران گفت همه چیز کاملاً تحت کنترل است و تنها تعدادی کمی از مردم در آمریکا به این بیماری مبتلا شده اند و ویروس به خوبی مهار شده اما دو روز بعد دکتر مسونییر بر خلاف نظر او گفت اکنون دیگر نباید پرسید که آیا همه گیری رخ می دهد بلکه باید گفت که چه زمانی این همه گیری رخ خواهد داد و چه تعدادی از مردم کشور با شرایط سخت بیماری روبرو خواهند بود.

پس از آن نیز هنگامی که او معاون خود مایک پنس را به ریاست ستاد مبارزه با کرونای آمریکا گماشت، در یک نشست خبری با اشاره به اجتناب ناپذیر نبودن شیوع کووید-19 در کشورش گفت: به نظرم من [شیوع کرونا] به نظر من که اجتناب ناپذیر نیست. محتمل است رخ بدهد. ممکن است اتفاق بیفتد. ممکن است در میان یک گروه کوچک باشد و یا در میان یک گروه عظیم. هر اتفاقی هم که بیفتد ما کاملاً آماده هستیم.

به گزارش رادیو بین المللی چین، اما در مقابل کارشناسان از اهمیت عدم دادن اطمینان بیش از حد به مردم در شرایطی مانند همه گیری یک بیماری سخن گفتند. از لزوم آنکه کاخ سفید باید در چنین شرایطی تبدیل به عاملی برای جلب توجه عموم مردم به کارشناسان مسائل بهداشتی جلب گردد حرف زدند و از دولت به خاطر قرار نگرفتن در این قالب و عدم ایفای نقش صحیح خود انتقاد کردند.

bestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا

منبع: خبرگزاری تسنیم
انتشار: 8 آبان 1400 بروزرسانی: 8 آبان 1400 گردآورنده: expresblog.ir شناسه مطلب: 7918

به "وقتی ترامپ کرونا را عمدا کم اهمیت جلوه می داد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "وقتی ترامپ کرونا را عمدا کم اهمیت جلوه می داد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید