چین برای ساخت پایگاه انسانی دائمی در مریخ برنامه ریزی می نماید

به گزارش اکسپرس بلاگ، در حالی که ناسا و اسپیس ایکس هنوز با مأموریت های سرنشین دار به مریخ فاصله دارند، چین هم از هدف خود برای ایجاد پایگاه انسانی در مریخ تا دهه آینده خبر داده است.

چین برای ساخت پایگاه انسانی دائمی در مریخ برنامه ریزی می نماید

آموزشگاه دولتی فناوری پرتابگر چین (CALT) خاطرنشان کرد که برنامه هایی برای ایجاد یک پایگاه دائمی انسانی در سطح مریخ دارد. به نوشته گلوبال تایمز، وانگ شیائوجون (Wang Xiaojun) رییس این آموزشگاه کنفرانس سراسری کاوش های فضایی (GLEX 2021) درباره رویکرد سه مرحله ای این کشور توضیحاتی ارائه داد.

این موضوع نشان می دهد که چین هم به میزان ناسا و اسپیس ایکس علاقه مند به حضور انسانی در مریخ است و یا دست کم ارزش تبلیغاتی برای چنین مأموریت هایی قائل است.

سه گام تا مریخ

چین امیدوار است که برنامه ایجاد پایگاه مریخ را با انجام مأموریت آوردن نمونه و بعلاوه مأموریت هایی برای یافتن برترین مکان پایگاه، در اوایل تا میانه دهه 2030 میلادی شروع کند. گام بعدی هم یک مأموریت سرنشین دار خواهد بود که شامل فرستادن بستر اولیه پایگاه مریخی می گردد. چین امیدوار است تا با استفاده از انرژی هسته ای امکان سفر انسان به مریخ را فراهم کند.

بدین ترتیب نخستین مأموریت سرنشین دار چین احتمالا در سال 2033 میلادی انجام خواهد شد و انتها این کشور امیدوار است تا در اوایل دهه 2040 یک ناوگان باری عظیم برای شروع توسعه گسترده در سیاره سرخ ایجاد کند.

علاوه بر مأموریت مریخ، وانگ حتی به طرحی با اسم نردبان آسمانی هم اشاره نمود که نوعی آسانسور فضایی محسوب می گردد و می تواند تنها با 4 درصد هزینه های فعلی، بار و خدمه را به ماه ببرد. طرحی که شامل یک نانولوله کربنی به فضا پیش از پرتاب به سمت ماه است.

شاید این ایده ها هم اکنون بلندپروازانه به نظر برسند و شبیه داستان های علمی-تخیلی باشد اما اگر به مأموریت های فضایی پیروز این کشور در سال های اخیر، از جمله فرستادن سطح نورد به ماه و مریخ و بعلاوه ساخت ایستگاه فضایی در مدار زمین توجه کنیم، شاید برای تحقق کاوش انسانی در مریخ هم برنامه های جدی داشته باشد.

عکس کاور: طرحی گرافیکی و تجسمی از پایگاه انسانی در مریخ

Credit: Apis Cor via NASA

منبع: Futurism

bestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 8 آبان 1400 بروزرسانی: 8 آبان 1400 گردآورنده: expresblog.ir شناسه مطلب: 15847

به "چین برای ساخت پایگاه انسانی دائمی در مریخ برنامه ریزی می نماید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چین برای ساخت پایگاه انسانی دائمی در مریخ برنامه ریزی می نماید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید