خطر انتقال کرونا در شیرینی خامه ای بیشتر است

به گزارش اکسپرس بلاگ، خبرآنلاین/ به گفته یک کارشناس بهداشت، ممکن است شیرینی به ویروس کرونا آلوده نباشد، اما هنگام قرار دادن در جعبه، به وسیله دست آلوده فرد فروشنده، ناقل ویروس گردد و در این بین رشد ویروس در شیرینی های خامه ای بیشتر است.

خطر انتقال کرونا در شیرینی خامه ای بیشتر است

هاشم یوسفی، کارشناس بهداشت محیط مرکز بهداشت شهید بلندیان شهرستان قزوین با بیان این که ویروس کرونا در دمای بالا از بین می رود، اضافه نمود: ممکن است شیرینی به ویروس کرونا آلوده نباشد، اما هنگام قرار دادن در جعبه، به وسیله دست آلوده فرد فروشنده، ناقل ویروس گردد و یا اینکه خود جعبه، از قبل به علت نگهداری نادرست، به ویروس کرونا آلوده شده باشد.

او توضیح داد: این ویروس در فضای آزاد و روی سطوح مختلف می تواند از چند ساعت تا چند روز زنده بماند و محتمل است که بتواند روی سطوحی مانند میوه، جعبه شیرینی، آجیل و یا بسته بندی های شکلات باقی بماند و باعث انتقال بیماری به افراد گردد که البته می توان با استفاده از الکل 70 درجه یا مایع ظرفشویی، بسته بندی های فوق را ضدعفونی کرد.

upst.ir: مجله ستاره: اخبار و حواشی ستاره های سینما، فوتبال و استارتاپ ها

shop98ia.ir: مجله فروشگاهی: آخرین اخبار و مقالات تجارت الکترونیک

منبع: همگردی
انتشار: 8 آبان 1400 بروزرسانی: 8 آبان 1400 گردآورنده: expresblog.ir شناسه مطلب: 2888

به "خطر انتقال کرونا در شیرینی خامه ای بیشتر است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خطر انتقال کرونا در شیرینی خامه ای بیشتر است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید