دسر کیک و موس شکلات لایه ای با سس شکلات

به گزارش اکسپرس بلاگ، برای تهیه دسر کیک موس شکلات لایه ای همزمان با طرز تهیه پاوند کیک شکلاتی، موس شکلات قهوه ای، موس شکلات سفید و سس شکلات نیز آشنا خواهید شد.

دسر کیک و موس شکلات لایه ای با سس شکلات

سرویس آشپزی - مدت زمان تهیه دسر کیک موس شکلات لایه ای با سس شکلات (Triple Chocolate Mousse Cake) حدود 6 ساعت است که با احتساب زمان بستن و آماده شدن موس در نظر گرفته شده است. در صورت تمایل می توانید برای کاهش این زمان کیک و سس شکلات را از قبل آماده کنید و برای سرو در مهمانی زمان خود را برای تهیه موس قرار دهید.

لازم به شرح است که با این حجم از مواد تعداد زیادی دسر کیک موس شکلات لایه ای خواهید داشت و شما می توانید در صورت اضافه آمدن مواد، کیک را با سلفون به خوبی پوشش دهید و در فریزر تا 4 ماه نگهداری کنید. همچنین همان طور که می دانید خود به تنهایی یک دسر کامل محسوب می شود و می توانید به تنهایی سرو نمایید.

برای تهیه این دسر از پاوند کیک بهره خواهیم برد چرا که در ساختار این کیک از کره استفاده شده است و با قرار دادن در یخچال سفت خواهد شد. لذا، به راحتی از قالب خارج خواهد شد. و به محض متعادل شدن دمای دسر با محیط از لطافت خوبی برخوردار می شود.

همچنین می توانید سس شکلات را با اضافه کردن بادام و یا فندق تست داده شده به عنوان برای بچه ها خود در نظر بگیرید. از سس شکلات در تزیین بسیاری از کیک های خانگی از جمله کیک مکزیکی می توانید استفاده کنید. علاوه بر سس شکلات می توانید انواع مختلفی از سس ها را برای طعم دادن به غذاهای مختلف تهیه کنید. برای آشنایی با طرز تهیه هر کدام می توانید به لینک زیر بروید.

معرفی و آموزش طرز تهیه انواع سس

مواد لازم جهت تهیه لایه پاوند کیک شکلاتی

تخم مرغ

2 عدد

آرد

210 گرم

کره

112 گرم

پودر کاکائو

56 گرم

شکلات

56 گرم

بکینگ پودر

1 قاشق چایخوری

جوش شیرین

3/4 قاشق چایخوری

نمک

1 پینچ

شیر

1/2 پیمانه

آب

1/2 پیمانه

طرز تهیه لایه پاوند کیک شکلاتی

  1. ابتدا فر را با درجه حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
  2. شکلات قهوه ای را خرد کنید و به روش بن ماری (حرارت غیرمستقیم روی بخار کتری) و یا در مایکروویو ذوب کنید. توجه داشته باشید که شکلات ذوب می سوزد. لذا، اگر از مایکروویو استفاده می کنید در دو و یا 3 مرحله 30 ثانیه ای این کار را صورت دهید و هر 30 ثانیه شکلات را خارج کنید و کاملا هم بزنید.
  1. شکر، پودر کاکائو و کره را با درجه متوسط رو به تند به مدت 3 دقیقه بزنید. پس از هم زدن باید مایه ای صاف و یکدست که اثری از پودر کاکائو در آن نیست داشته باشید.
  1. در این مرحله تخم مرغ ها را با فاصله یک دقیقه از هم اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.
  1. کلیه مواد به خوبی باید ترکیب شوند برای این منظور همزن را به کف ظرف نزدیک کنید و مرتب به اطراف حرکت دهید تا جایی از قلم نیفتد.
  1. در این مرحله شکلات ذوب شده که از قبل آماده نموده بودید و کمی از داغی افتاده است را به مایه اضافه کنید. شکلات نباید خیلی داغ باشد که کره را تحت الشعاع قرار دهد و نیز نباید خیلی سرد شده باشد که دوباره به شکل نیمه جامد درآمده باشد.
  1. شکلات را به خوبی با مواد ترکیب کنید.
  1. در ظرف نسبتا گودی مواد خشک شامل: آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را ترکیب کنید و از الک ریز رد کنید.
  1. شیر و آب را 45 ثانیه در مایکروویو قرار دهید تا گرم شوند.
  1. مواد خشک را به مایه کیک اضافه کنید و با دور کند همزن بزنید.
  1. در حین هم زدن شیر و آب ترکیب شده و گرم را به مخلوط اضافه کنید. توجه داشته باشید که مواد خشک میل به ته نشین شدن دارند. لذا، به هنگام هم زدن مرتب زیر و اطراف مایه را مخلوط کنید.
  1. کف قالب 20 در 20 را با روغن جدا کننده اسپری کنید. در صورت در دسترس نداشتن روغن جدا کننده می توانید کف قالب را به روغن جامد و یا مایع آغشته کنید و سپس آرد پاشی کنید و در نهایت اضافات آرد را به خوبی بتکانید. مایه کیک را به قالب منتقل نمایید و مواد را در قالب به طور یکنواخت پخش کنید.
  2. کیک را در طبقه وسط فر با درجه حرارت 180 به مدت 18 دقیقه پخت کنید. مدت زمان پخت بسته به نوع فر ها متفاوت است. زمانی که احساس کردید پخت کیک کامل شده است با دست امتحان کنید اگر روی سطح کیک را فشار دهید و به راحتی به جای قبلی خود باز شود یعنی کیک پخته است.
  1. کیک را پس از رسیدن به دمای محیط قالب بزنید.
  1. موس شکلات قهوه ای آماده شده را به قالب ها منتقل کنید. جهت آشنایی با طرز تهیه موس شکلات قهوه ای به بخش دسرها در آشپزی خبرنگاران مراجعه نمایید. توجه داشته باشید که جا برای یک لایه موس شکلات سفید و سس شکلات برای تزیین روی دسر باقی بگذارید. همچنین جداره های قالب را کثیف نکنید. سپس قالب ها را درون یخچال استراحت دهید.
  1. مراحل تهیه موس شکلات سفید همانند موس شکلات قهوه ای خواهد بود با این تفاوت که میزان خامه در این موس کمتر است. جهت آشنایی با طرز تهیه موس شکلات سفید به بخش دسر ها در آشپزی خبرنگاران مراجعه نمایید.
  1. در نهایت یک لایه از موس شکلات سفید را روی لایه موس شکلات قهوه ای بریزید و تا زمان مصرف در فریزر استراحت دهید تا به خوبی سفت شود.

مواد لازم جهت تهیه سس شکلات

تخم مرغ

1 عدد

پودر شکر

1/2 پیمانه

روغن مایع

3/4 پیمانه

پودر کاکائو

2 قاشق غذاخوری

وانیل

1/8 قاشق چایخوری

طرز تهیه سس شکلات

  1. تخم مرغ، وانیل و پودر شکر را به مدت 15 دقیقه روی حرارت کتری بزنید تا سفید و کشدار شود.
  2. پودر کاکائو را روی مواد الک کنید.
  3. روغن مایع را آرام آرام به مواد اضافه کنید. (میزان اضافه کردن روغن سلیقه ای می باشد. هرچه روغن سس بیشتر باشد سس رقیق تری خواهید داشت.) در نهایت برای لایه آخر دسر، سس شکلات را روی آن بریزید و در فریزر قرار دهید.

تزیین دسر پاوند کیک و موس شکلات لایه ای با سس شکلات

برای تزیین این دسر می توانید برنجک و یا آغشته به شکلات ذوب شده را به فرم مورد نظرتان درآورید و بر روی یک کاغذ روغنی پهن کنید و در فریزر قرار دهید تا سفت شود.

در نهایت دسر را پس از خارج کردن از فریزر چند دقیقه با حرارت کف دست گرم کنید و از درون رینگ با فشار خارج کنید و درون ظرف مورد نظر به همراه سس شکلات سرو نمایید.

abanhome.com: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت

منبع: setare.com
انتشار: 8 آبان 1400 بروزرسانی: 8 آبان 1400 گردآورنده: expresblog.ir شناسه مطلب: 9138

به "دسر کیک و موس شکلات لایه ای با سس شکلات" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دسر کیک و موس شکلات لایه ای با سس شکلات"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید