سیب زمینی برشته در فر؛ پر ادویه و با حداقل روغن

به گزارش اکسپرس بلاگ، در این مطلب قصد داریم شما را دستورالعمل تهیه سیب زمینی برشته آشنا کنیم.

سیب زمینی برشته در فر؛ پر ادویه و با حداقل روغن

به گزارش، سیب زمینی برشته پرادویه یک بغل بشقابی عالی برای انواع غذا ها از جمله مرغ سرخ نموده و استیک آبدار است. این بغل بشقابی عالی و رژیمی با ادویه ها حسابی مزه دار شده و در فر با حداقل روغن پخته می گردد. ظاهر زیبای این سیب زمینی برشته بخصوص برای بچه های مدرسه ای جالب است و می توانید به عنوان میان وعده برای آن ها درست کنید.

چه بغل بشقابی برای ناگت مرغ در فر می خواهید؟ پوره سیب زمینی، سبزیجات برشته در فر یا همین سیب زمینی برشته پرادویه، من که این یکی را ترجیح می دهم، چون هم کم روغن است و هم پر چاشنی. برای درست کردن این نوع سیب زمینی برشته احتیاجی نیست که پوست آن را بگیریم بلکه باید با برس مخصوص خوب آن را پاک کنیم. من از برس مخصوص شستن سبد سبزی استفاده می کنم و یا اسکاچ استفاده نشده ظرفشویی.

به این ترتیب شما مقداری از مواد مفیدی را که داخل پوست سیب زمینی هستند، حفظ می کنید. سیب زمینی ها به شکل قاچ قاچ خرد می شوند و این مدل سیب زمینی برای بغل بشقابی انواع گوشت و ماهی از همه بهتر است. همچنین لایه بیرونی سیب زمینی کاملا برشته و لایه داخلی هم کاملا مغز پخت است.

سیب زمینی مورد استفاده شما هر نوعی می تواند باشد، اما سعی کنید از سیب زمینی هایی با پوست صاف و تمیز بهره ببرید و یا سیب زمینی پشندی (سیب زمینی ایرانی) که این روز ها به سختی در بازار یافت می گردد. تعداد قاچ سیب زمینی بستگی به اندازه آن دارد و معمولا بین 4 تا 8 قاچ بر حسب کوچک یا متوسط بودن است. پس از قاچ کردن آن ها را مزه دار می کنید.

نوع ادویه به دلخواه شما معین می گردد. برای اینکه ظاهری قرمز و برشته داشته باشد، ترکیب پاپریکا و چیلی از همه بهتر است، اما استفاده از کاری هم طعم خوبی به آن می دهد. پس از قرار دادن این قاچ های سیب زمینی مزه دار شده روی سینی فر کاغذ گرفته، با اسپری روی آن روغن بپاشید. ظرف اسپری روغن پلاستیکی ارزان ترین نوع این ظرف است و اگر می خواهید پول بیشتری خرج کنید یک نمونه استیل آن را خریداری کنید.

روغن مورد استفاده هم بهتر است از نوع روغن های پرس سرد نباشد. این سینی پر از سیب زمینی را در فری گرم شده با حرارت 200 درجه سلسیسوس می گذارید تا سیب زمینی ها بپزند و برشته شوند. سپس این خوراکی را گرم با سس کچاپ خانگی سرو کنید.

من قبلا از دوستانی در اکثر نقاط جهان پرسیده بودم که بهترین روش برای درست کردن سیب زمینی بدون سرخ کردن چیست و شیوه های مختلفی را دریافت کردم. یک نفر سیب زمینی را به همین شکل و روی شبکه فر گذاشته بود که نتیجه کار عالی بود. درست کردن سیب زمینی به این روش باعث می گردد با حداقل روغن یک سیب زمینی برشته زیبا و خوشمزه داشته باشید.

اگر بخواهید سیب زمینی را سرخ کنید نمی توانید آن را مزه دار کنید، چون ادویه در روغن داغ می سوزد و سیب زمینی ظاهری سوخته و بد پیدا می نماید. اما در این روش سیب زمینی پراویه دارید. برای استفاده از ادویه تنها به مقدار کمی از آن ها احتیاج دارید. من ترکیب پودر سیر، زیره، چیلی را به عنوان یک سهم و پاپریکا را به عنوان سهم دیگر پیشنهاد می کنم.

سیب زمینی: 1 کیلو

پاپریکا: 1 و 1/2 قاشق چای خوری

پودر چیلی: 1 قاشق چای خوری (اختیاری)

پودر سیر: 1 قاشق چای خوری

پودر پیاز: 1 قاشق چای خوری

نمک دریا: به اندازه لازم

فلفل سیاه تازه آسیاب شده: به میزان لازم

اسپری آشپزی کم چرب یا روغن زیتون

1. فر را با حرارت 200 درجه سلسیوس روشن کنید.

2. سیب زمینی ها را کاملا بشویید و با برس یا اسکاچ بسابید تا گل آن کاملا جدا گردد. توصیه می کنم از سیب زمینی های با پوست تمیز و صاف بهره ببرید. احتیاجی به خشک کردن سیب زمینی نیست. آن را به صورت قاچ برش بزنید که بسته به بزرگی سیب زمینی بین 4 تا 8 قاچ است. یک اندازه بودن برش ها بسیار مهم است تا به این ترتیب در فر به طور یکسان پخته شوند. لازم نیست پوست سیب زمینی را جدا کنید.

3. سیب زمینی ها را داخل کاسه گود و بزرگی بریزید. با اسپری آشپزی روی آن ها روغن اسپری کنید. در صورتی که اسپری ندارید خیلی راحت حدود 2 قاشق روغن زیتون روی آن ها بریزید. سپس آن ها را بهم بزنید تا روغن همه آن ها را چرب کند. حالا ادویه ها را روی سیب زمینی ها بریزید و دوباره بهم بزنید. می توانید این کار را همزمان با ریختن روغن انجام دهید. سعی کنید جوری بهم بزنید که ادویه روی سیب زمینی ها به طور مساوی و یکدست قرار بگیرد. حالا با نمک و فلفل سیاه بیشتر مزه دار کنید. البته می توانید روغن و ادویه ها را ابتدا در کاسه بریزید و مخلوط کنید سپس سیب زمینی ها را روی آن ها ریخته و خوب بهم بزنید.

4. یک عدد سینی فر بزرگ یا دو عدد کوچک را کاغذ مخصوص فر بگذارید. سیب زمینی های مزه دار شده را به صورت یک لایه کف سینی بچینید. سینی را در فر گذاشته و به مدت 35 تا 40 دقیقه یا تا موقعی که طلایی و برشته شوند، بپزید.. اگر از اون تستر استفاده می کنید دما را روی 220 درجه بگذارید.

5. پس از بیرون آوردن از فر در حالی که هنوز گرم هستند با نمک مزه دار کنید. اگر از بابت سرخ نشدن دو سمت قاچ سیب زمینی نگران هستید، می توانید پس از 15 دقیقه، سینی را خارج نموده و سیب زمینی ها را برگردانید و به مدت 5 تا 10 دقیقه دیگر بگذارید تا آن روی سیب زمینی هم برشته گردد.

6. این سیب زمینی را می توان با سس کچاپ خانگی یا باربیکیو سرو کرد و یا به عنوان یک ماده طعم دهنده به سالاد اضافه نمود. اضافه آن را هم می توانید فریز کنید.

برای اینکه داخل سیب زمینی خیلی خوب پخته و پفکی گردد بهتر است از سیب زمینی هایی با بافت مناسب بهره ببرید. برخی از سیب زمینی ها بسیار سفت هستند که در این صورت باید آن ها را به میزان کمی آب پز کنید.

سیب زمینی ها را دقت بشویید و تمیز کنید. برای این کار می توانید از برس شستشوی ظرف یا اسکاچ و یا حتی سیم ظرفشویی بهره ببرید.

می توانید ادویه ها را داخل کیسه زیپ لاک بریزید سپس برش های سیب زمینی را داخل این کیسه ریخته و مزه دار کنید. انی روش ساده تر است و نتیجه خوبی می دهد.

اگر بخواهید که سیب زمینی ها بیشتر برشته گردد، پس از ریختن آن ها در سینی می توانید در میانه زمان پخت، سینی را از فر خارج نموده و با اسپری روی آن ها روغن بپاشید سپس دوباره داخل فر بگذارید.

منبع : برترینها

upst.ir: مجله ستاره: اخبار و حواشی ستاره های سینما، فوتبال و استارتاپ ها

shop98ia.ir: مجله فروشگاهی: آخرین اخبار و مقالات تجارت الکترونیک

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 8 آبان 1400 بروزرسانی: 8 آبان 1400 گردآورنده: expresblog.ir شناسه مطلب: 104

به "سیب زمینی برشته در فر؛ پر ادویه و با حداقل روغن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سیب زمینی برشته در فر؛ پر ادویه و با حداقل روغن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید