ضدعفونی نان با گرم کردن مجدد

به گزارش اکسپرس بلاگ، خراسان/ اگر فکر می کنید نان خریداری شده آلوده است باید مجدد آن را در منزل حرارت دهید.فریز کردن، ویروس را از بین نمی برد.

ضدعفونی نان با گرم کردن مجدد

این که از چه وسیله ای برای حرارت دادن بهره ببرید بستگی به امکانات شما دارد؛ تستر، فر، مایکروویو و در صورت دسترسی نداشتن به موارد فوق استفاده از ماهیتابه و قابلمه برای حرارت دادن مفید است.

چند دقیقه نان را ضدعفونی کنیم؟

نان را در فرِ اجاق با دمای 60-70 درجه به مدت نیم ساعت گرم کنید؛ نان ها را لایه لایه بچینید یا در یک ظرف مناسب دردار بگذارید تا لایه های وسطی نرم بماند؛ لایه های بالایی را با بخار کتری دوباره نرم کنید.

تسترها دمایی حدود 600 درجه سانتی گراد فراوری می نمایند پس استفاده از آن ها منطقی به نظر می رسد.

نان را برای چند ثانیه روی شعله مستقیم گاز نگه دارید؛ شعله آتش گاز، بالای 1000 درجه سانتی گراد حرارت دارد و بعید است در این دما ویروس زنده بماند.

چند توصیه عمومی در هنگام خرید نان

از نانوا خواهش کنید نان ها را با انبر روی سفره پارچه شما قرار دهد.سفره را روی پیشخوان و میز نانوایی قرار ندهید و از برس ها و سایر وسایل مشترک در نانوایی استفاده نکنید.

منبع: همگردی
انتشار: 21 تیر 1399 بروزرسانی: 21 تیر 1399 گردآورنده: expresblog.ir شناسه مطلب: 3793

به "ضدعفونی نان با گرم کردن مجدد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ضدعفونی نان با گرم کردن مجدد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید