طرح توسعه گلخانه ظفر چناران عملیاتی می شود
به گزارش اکسپرس بلاگ، خبرگزاری خبرنگاران- طرح توسعه گلخانه ظفر چناران عملیاتی می شود

رییس بنیاد مستضعفان گفت: با توجه به نیروهای خوب و متدین و متخصص می توانیم این طرح را توسعه بدهیم این طرح بیاورد در بنیاد ما مصوب می کنیم.
به گزارش خبرگزاری خبرنگاران از مشهد، پرویز فتاح امروز در مراسم افتتاح همزمان 9 طرح کشاورزی بنیاد مستضعفان که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار می شد، اظهار کرد: مشهد با توجه به شرایط اقلیمی اش اجرای طرح های چون طرح ها گلخانه، در مناطق خشک و کم آب مهتر عمل کنند.
وی اضافه نمود: اظهار امیدواری که انشالله بحث ویروس کرونا از سر مردم ایران کم شود تا ما بتوانیم به زیارت این امام رئوف برویم.
وی یاد آور شد: با افتتاح گلخانه تولید توت فرنگی واحد ظفر شرکت باغداری و زراعت مشهد، 340تن به ظرفیت میوه کشور در سال اضافه شد و با سرمایه گذاری 30 میلیارد تومان بنیاد مستضعفان برای 120 نفر شغل ایجاد شده است.
گفتی است: برای اجرای این 9 طرح کشاورزی بنیاد مستضعفان بالغ بر35 میلیارد تومان سرمایه گذاری کرد.
با افتتاح این 9 طرح 11هزارو 930 تن تولیدگوجوجه، زیتون گردو پسته کشور در سال اضافه شد.
همچنین غرس یک میلیون و588اصله نهال مثمر در سطح کشور و افزایش هزار و 35 هکتاری باغات یافت و برای هزار و 298 نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم شغل ایجاد شد.
منبع: خبرگزاری آریاabanhome.com: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت