طرز تهیه دم کباب یا قیمه آبدار قزوین با نکات تکمیلی

به گزارش اکسپرس بلاگ، اگر به غذا های چرب و چیل محلی علاقمندید، طرز تهیه دم کباب یا قیمه آبدار قزوین می تواند یک طعم نو و یک تجربه نو در آشپزی باشد. البته طرز تهیه این خورشت محلی قزوین، شباهت زیادی به قیمه معمولی همیشگی دارد، اما در این بین، نکات ریزی هم وجود دارند که باعث می شوند ظاهر و طعم این خورشت، تفاوت هایی با قیمه داشته باشد. اگر کنجکاوید بدانید که قیمه ابدار قزوینی چطور درست می گردد با این مطلب، همراه ما باشید.

طرز تهیه دم کباب یا قیمه آبدار قزوین با نکات تکمیلی

شاید بتوان ظاهر دم کباب قزوینی را چیزی بین قیمه معمولی و آبگوشت توصیف کرد. این قیمه، نسبت به قیمه معمولی، آبدارتر و چرب تر است و به عنوان یک غذای محلی در بیشتر منطقه ها استان قزوین طبخ می گردد.

جالب است بدانید که قزوینی ها این غذای خوشمزه را بدون برنج و همراه با نان و ترشی و سبزی خوردن میل می نمایند. در ادامه، مواد لازم و مراحل طرز تهیه قیمه ابدار قزوین را با هم می خوانیم:

مواد لازم برای طرز تهیه قیمه آبدار قزوین

برای تهیه یک دم کباب قزوینی خوشمزه، مواد اولیه را مطابق جدول زیر، آماده کنید:

مراحل طرز تهیه یک دم کباب خوشمزه

مرحله اول: ابتدا باید لپه ها را بشویید و آن ها را به مدت 2 تا 3 ساعت با اب ولرم، بخیسانید. در طول این مدت، چند بار آب لپه ها را عوض کنید تا نفخ آن ها گرفته گردد.

مرحله دوم: پیاز ها را بشویید و آن ها را به صورت نگینی خرد کنید. سپس، در تابه ای مناسب مقداری روغن بریزید و پس از داغ شدن روغن، پیاز ها را با آن تفت دهید.

مرحله سوم: در حین تفت خوردن پیاز، مقداری زردچوبه در تابه بریزید و پس از آن، گوشت قیمه ای را هم به تابه اضافه نموده و هم بزنید تا رنگ گوشت، تغییر کند.

مرحله چهارم: در ادامه طرز تهیه قیمه آبدار قزوین، لپه خیس خورده را هم به مخلوط گوشت و پیاز اضافه نموده و همه مواد را با هم تفت دهید.

مرحله پنجم: حالا رب را به تابه اضافه کنید و با بقیه مواد، کمی تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته گردد. در ادامه، مقداری آب داخل ظرف ریخته و میزان حرارت را کم کنید تا گوشت و لپه با هم بپزند.

مرحله ششم: در همین فاصله، لیموعمانی ها را به صورت درسته داخل مقداری آب جوش ریخته و اجازه دهید برای 1 ساعت بماند تا تلخی آن گرفته گردد.

مرحله هفتم: در 1 ساعت انتهای پخت خورشت قیمه آبدار قزوین، لیموعمانی و سیب زمینی را هم اضافه کنید. لیمو عمانی باید به وسیله چنگال سوراخ شوند و سیب زمینی ها هم باید پوست کنده و چهار قاچ باشند.

مرحله هشتم: 20 دقیقه به انتها پخت، زعفران دم کره و تخم گشنیز را همراه با پیاز داغ داخل خورشت بریزد و نمک و فلفل آن را میزان کنید.

در نهایت، خورشت را داخلی ظرفی مناسب کشیده و روی آن مقداری پودر دارچین بریزید و سرو کنید. نوش جان

چند نکته تکمیلی در طرز تهیه قیمه آبدار قزوین

توجه به نکات زیر باعث می گردد که خورشت خوشمزه تر و خوشرنگ تری تهیه کنید:

  • اگر جنس لپه مورد استفاده شما، زودپز است، حتما آن را کمی در روغن تفت دهید تا موقع پخت وا نرود. اما نباید فراموش کنید که لپه های دیرپز نباید زیاد تفت بخورند.
  • اضافه کردن پودر دارچین، می تواند رنگ این خورشت را کدر کند. بنابراین، بهتر است این کار را به مراحل انتهای پخت یا هنگام سرو غذا، موکول کنید.
  • هنگام پخت غذا، درب قابلمه را به طور کامل نبندید تا رنگ خورشت، خوشرنگ تر گردد.
  • حتما لیموعمانی ها را به صورت درسته در آب جوش بندازید و فقط هنگام استفاده آن ها را سوراخ کنید.
  • بهتر است تکه های گوشت، نسبت به خورشت قیمه معمولی، کمی بزرگ تر باشند.

منبع: بلاگ اسنپ فود

منبع: فرارو
انتشار: 6 خرداد 1402 بروزرسانی: 6 خرداد 1402 گردآورنده: expresblog.ir شناسه مطلب: 28758

به "طرز تهیه دم کباب یا قیمه آبدار قزوین با نکات تکمیلی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه دم کباب یا قیمه آبدار قزوین با نکات تکمیلی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید