5 دستور غذا با جگر مرغ ساده و خوشمزه
به گزارش اکسپرس بلاگ، جگر مرغ یک غذای حاضری خوشمزه است است که می توانید به تنهایی و با پیاز فراوان یا در کنار قارچ و سایر سبزیجات و طعم دهنده ها آن را بپزید. جگر مرغ را معمولا به صورت خوراک تهیه می نمایند و همراه با نان می خورند ولی شما می توانید جگر مرغ را به عنوان خورش کنار برنج میل نمایید. در ادامه دستور تهیه انواع غذا با جگرمرغ را با شما در میان می گذاریم.
آماده سازی جگر مرغ
شما می توانید جگر مرغ را بشویید و به صورت مکعبی خرد کنید و سپس با پیاز فراوان و نمک و ادویه بپزید یا این که از روش زیر برای آماده سازی آن بهره ببرید.
جگر نقش تصفیه نماینده بدن را برعهده دارد بنابراین هرگونه هورمون یا آنتی بیوتیکی که به مرغ داده گردد حجم بالایی از آن در جگر تجمع پیدا می نماید، برای خارج کردن مواد زائد از مرغ یا جگر مرغ می توانید جگر را با میزانی آب سرد به مدت 5 - 10 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید بعد از چند دقیقه مایع آبی رنگ و کدری از مرغ خارج می گردد که به سطح آب می آید که همان آنتی بیوتیک هایی است که به مرغ داده اند.
جگر را آبکش نموده و دوباره با آب بشویید تا کاملا تمیز گردد. قابلمه را هم تمیز بشویید. بعد از آن مرغ یا جگر را به همراه چند تکه هویج خرد شده بپزید و سپس هویج را دور انداخته و از جگر بهره ببرید. در این روش هویج سایر املاح تزریق شده به مرغ را جذب می نماید و سپس آماده استفاده است.
دوپیازه جگر مرغ
مواد لازم برای 4 نفر
مواد لازم برای روش دوم دوپیازه جگر
طرز تهیه
پیازها را به صورت خلالی ریز خرد کنید. تابه ای بزرگ را روی حرارت قرار دهید و میزان کمی روغن مایع به آن اضافه کنید تا داغ گردد سپس پیاز را اضافه نموده و تفت دهید تا سبک گردد.
ادویه، نمک، زیره، آویشن، فلفل سیاه و فلفل قرمز را اضافه نموده هم بزنید تا بویش بلند گردد. جگرها را که به میزان دلخواه خرد نموده اید با به صورت درسته به تابه اضافه نموده و تفت دهید تا رنگش عوض گردد.
رب گوجه فرنگی را اضافه نموده و تفت دهید تا رنگ باز کند. فلفل دلمه نگینی را اضافه کنید و تفت دهید. در تابه را ببندید و حرارت را کم کنید تا جگرها با حرارت ملایم بپزند.
هر از گاهی در تابه را بردارید و هم بزنید و زمانی که آب جگرها کشیده شد، تفت دهید تا حالت برشته بگیرند و سپس شعله را خاموش نمایید. برای روش دوم پیاز را نگینی خرد کنید و تفت دهید، سیر و ادویه را اضافه نموده تفت دهید.
رب گوجه فرنگی را اضافه نموده تفت دهید سپس جگر را اضافه کنید، فلفل دلمه و نمک و کره را اضافه نموده و در تابه را بگذارید تا با حرارت ملایم بپزد.
غذا با جگر مرغ و برنج
طرز تهیه
برنج را بشویید و با کمی روغن در تابه سرخ کنید و سپس به همراه 1 قاشق نمک و آب به صورت کته درست کنید. پیاز را خرد نموده و تفت دهید تا سبک گردد، جگر را خرد کنید و به پیاز اضافه نموده و سرخ کنید تا آبش کشیده گردد.
نصف لیوان آب و رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل و پنیر پارمزان به جگر اضافه کنید و درش را بگذارید تا با حرارت ملایم بپزد و آبش کشیده گردد. برنج را با خورش جگر سرو نمایید.
خوراک با جگر مرغ و رب انار
مواد لازم:
طرز تهیه
جگر مرغ را بشویید و به مدت 1 ساعت در مخلوط سرکه، رب انار و ادویه بخوابانید تا مزه دار گردد. پیاز را حلقه ای برش بزنید و با کمی روغن تفت دهید سپس جگر مرغ را اضافه کنید و هم بزنید. رب را اضافه کنید و مخلوط نماییدو به مدت 15 - 20 دقیقه اجازه دهید روی حرارت ملایم آب جگر کشیده گردد و به روغن بیوفتد و سرخ گردد.
غذا با جگر مرغ و سیب زمینی
مواد لازم:
طرز تهیه
برای تهیه این غذا با جگر مرغ، جگر مرغ را یکی یکی آنالیز کنید و اگر جایی رنگ سبز یا رگ داشت با چاقو بردارید و سپس جگر را در آبکش بریزید و بشویید.
جگر مرغ را در یک تابه نچسب بدون روغن روی حرارت بگذارید تا آبش تبخیر شده و تغییر رنگ بدهی سپس کمی کره یا روغ اضافه نموده و تفت دهید.
پیاز را نگینی خرد نموده و با کمی روغن یا کره تفت دهید تا طلایی گردد و سیر خرد شده را اضافه نموده 1 دقیقه تفت دهید. فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه نموده 2 دقیقه تفت دهید. زردچوبه، رب گوجه فرنگی را اضافه نموده و تفت دهید تا رنگ باز نمایند.
تمام مواد را به جگر مرغ اضافه نموده و مخلوط نمایید. سیب زمینی ها را مکعبی خرد کنید و در تابه ای دیگر سرخ کنید و سپس به مخلوط جگر اضافه کنید و نیم ساعت در تابه را بگذرید تا با حرارت ملایم بپزند.
در صورت تمایل در انتهای پخت می تواند 2 عدد تخم مرغ زده شده به جگر اضافه کنید.
خوراک جگر مرغ ایتالیایی: برای تهیه خوراک جگر مرغ ایتالیایی می توانید به جای روغن مایع از روغن زیتون بهره ببرید و فلفل دلمه ای ها را نواری خرد کنید، از سیر بیشتری بهره ببرید و اواخر پخت آب نصف لیموترش را به خورک اضافه کنید.
ساندویچ جگر مرغ: برای تهیه ساندویچ جگر مرغ، داخل نان باگت را خالی نموده و از مواد گفته شده به همراه خیارشور داخل نان بگذارید.
غذا با جگر مرغ و قارچ
مواد لازم:
طرز تهیه
جگر مرغ را بشویید و در آبکش بریزید تا آب اضافه اش خارج گردد سپس به صورت نگینی خرد کنید. پیاز را پوست بگیرید و خلالی برش بزنید و به همراه روغن در تابه ای مناسب تفت دهید تا طلایی گردد.
جگر را به همراه فلفل و زردچوبه به تابه اضافه نموده با حرارت ملایم تفت دهید. فلفل دلمه نگینی خرد شده و قارچ ورقه ای را اضافه نموده تفت دهید. گوجه را پوست گرفته، نگینی خرد کنید و به مواد اضافه کنید و تفت دهید.
سیب زمینی را پوست گرفته نگینی خرد کنید و جداگانه با کمی روغن تفت دهید تا طلایی گردد. نمک غذا را میزان نموده سیب زمینی را به خوراک اضافه نموده یا به عنون دورچین بهره ببرید و سرو نمایید.
منبع: وب گاه بیتوته
منبع: فرارو