طرز تهیه سالاد ماکارونی ایتالیایی؛ خوشمز و پرطرفدار (تور ایتالیا)
به گزارش اکسپرس بلاگ، سالاد ماکارونی جزو سالادهای خوشمز و پرطرفداریست که می توان به عنوان یک غذای سبک و یا پیش غذا در خانه تهیه و میل نمود.
با ما همراه باشید و با تور ایتالیا از به بهترین کشور اروپا سفر کنیم و در شهرهای ونیز، فلورانس و رم بگردیم و بناهای تاریخی این کشور تاریخی را از نزدیک ببینیم.
سالاد ماکارونی انواع مختلفی دارد و مواد متفاوتی تهیه می گردد، سالاد ماکارونی ایتالیایی که در آن پنیر به کار رفته یکی از انواع سالاد ماکارونی های خوشمزه است
مواد لازم برای تهیه سالاد ماکارونی ایتالیایی
پاستا500 گرم
سوسیس پپرونی85 گرم
پنیرموزارلا200 گرم
فلفل دلمه ای سبز1 عدد
زیتون سیاه100 گرم
خردل1 قاشق چایخوری
پودر سیر1/4 قاشق چایخوری
چاشنی ایتالیایی1 قاشق غذاخوری
نمک1/2 قاشق چایخوری
فلفل1/4 قاشق چایخوری
پارمزان رنده شده2 قاشق غذاخوری
آب1/2 فنجان
طرز تهیه سالاد ماکارونی ایتالیایی
در قابلمه ای مقداری آب بریزید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش آید. پاستا را به آب جوش بیافزایید. پاستا را طبق دستورالعمل روی بسته بندی 10-7 دقیقه بجوشانید تا کمی نرم گردد. ماکارونی را در آبکش بریزید و با آب شسته و بگذارید آب اضافه آن کامل گرفته گردد. پپرونی را برا خرد کنید. فلفل دلمه ای را به تکه های کوچک برش بزنید.
موزارلا را به صورت مکعب های کوچک خرد کنید. درون ظرفی پاستا، موزارلا، فلفل دلمه ای، زیتون سیاه، پپرونی را مخلوط نمایید. درون ظرفی دیگر روغن زیتون، خردل، آب، پودر سیر، ادویه ایتالیایی، نمک، فلفل و پارمزان را ترکیب کنید تا سس مورد نظر تهیه گردد. سالاد ماکارونی را با سس مخلوط کنید تا ماکارونی به سس آغشته گردد.
چند نکته درمورد سالاد ماکارونی ایتالیایی
بهتر است این غذا را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد به خورد یکدیگر بروند.
سالاد ماکارونی ایتالیایی را می توانید تا 5 روز در یک ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.
می توانید به این نوع پاستا گوجه فرنگی گیلاسی و جعفری تازه خرد شده نیز بیافزایید.
منبع: گردشبان