طرز تهیه سس سیر

به گزارش اکسپرس بلاگ، سس سیر (Garlic Sauce) حالت خامه ای شبیه به مایونز دارد و لیمو تازه در کنار طعم بی نظیر سیر مزه فوق العاده ای به این سس بخشیده است. سس سیر به علت و جود سیر در آن خون را رقیق نموده و احتمال بروز سکته را کاهش می دهد.

طرز تهیه سس سیر

خبرنگاران | سرویس آشپزی - سس ها انواع مختلف و طعم های متفاوت دارند و می توانند به عنوان یک چاشنی طعم فوق العاده خوبی به غذاها بدهند. سیر از گیاهانی است که به خاطر طعم و خواصش هواداران بسیار زیادی دارد. در ادامه این مطلب از گروه آشپزی خبرنگاران به آموزش طرز تهیه سس سیر می پزداریم. علاوه بر سس سیر پیشنهاد می کنیم برای آشنایی با طرز تهیه انواع سس با طعم های بی نظیر و متفاوت به لینک زیر بروید.

معرفی و آموزش طرز تهیه انواع سس

ارزش غذایی سس سیر

  • کالری: 94
  • سدیم: 37 میلی گرم
  • چربی: 10 گرم
  • کربوهیدرات: 1 گرم
  • فیبر: 0
  • پروتئین: 0

مواد لازم جهت تهیه سس سیر

سیر

1 پیمانه

آب لیمو

1/2 پیمانه

نمک

1 قاشق سوپ خوری

روغن کانولا

1/3 پیمانه

طرز تهیه سس سیر

  1. ابتدا سیر و نمک را درون میکسر (مخلوط کن) ریخته و به مدت 30 ثانیه مخلوط کنید.
  2. در این مرحله با لیسک اطراف میکسر را تمیز کنید و 2 قاشق از آب لیمو و روغن را به آن اضافه کنید و مجددا 30 ثانیه مخلوط کنید.
  3. به آرامی و به صورت متناوب آب لیمو و روغن را به آن اضافه کنید تا حالتی غلیظ و خامه ای پیدا کند. (این کار 5 تا 7 دقیقه به طول می انجامد.)
  4. سس سیر را به مدت 3 ماه در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.

از فواید و خواص بی شمار سیر چه می دانید؟

  • سیر سرشار از اسید فولیک، ویتامین C، کلسیم، آهن، منیزیم، پتاسیم، مقدار کمی روی و ویتامین های B1 ، B2 و B3 است .
  • سیر حاوی ترکیبات گوگرد است که سیستم ایمنی بدن را تحریک نموده و پتانسیل بالایی در نابودی تومورهای سرطانی دارد .
  • خوردن سیر، مجاری تنفس و خون را پاک می نماید و با این کار از شدت تنگی نفس کاسته و گاهی موجب درمان آن می گردد .
  • سیر پوست بدن را خوش رنگ و گونه را سرخ و روده ها را از عفونت ها پاک می نماید. به خصوص در اطفال، با این خاصیت سپری مقابل تیفوئید و دیفتری و مسکن سیاه سرفه و خروسک است .
  • سیر عفونت های تنفسی را درمان می نماید .
  • با مالیدن سیر خام بر روی لثه و دندان درد دندان تسکین می یابد.
  • برای درمان سینوزیت، چند حبه سیر له شده را در کره تفت دهید و با نان میل کنید .
  • یک حبه سیر را ریز خرد کنید و با کمی آب میل کنید تا نفخ شکم، یبوست و درد معده برطرف گردد .
  • سیر از جمله سبزیجاتی است که باعث پیشگیری از بسیاری از سرطان ها از جمله سرطان روده عظیم، سرطان سینه، سرطان معده، سرطان پروستات و سرطان مثانه می گردد .
  • مصرف روزی نصف استکان از عصاره سیر و لیمو ترش، تاثیر بسیار زیادی در برطرف گرفتگی رگ ها خواهد داشت .
  • برطرف نماینده سرفه، سرماخوردگی و گرفتگی سینه است.
  • برای افرادی که مبتلا به پرکاری تیروئید هستند، مفید است زیرا که سیر منبع عالی ید است .
  • برای سلامت قلب مفید است و با انواع بیماری های قلبی عروقی مقابله می نماید .
  • با بالابردن میزان انسولین، قند خون را تنظیم می نماید .
  • آنتی اکسیدان قوی موجود در آن، رادیکال های آزاد را که باعث پیری و بیماری می گردد خنثی می نماید .
  • با رقیق کردن خون، مانع از لخته شدن خون می گردد و در نتیجه احتمال بروز سکته را کاهش می دهد .

موارد منع مصرف سیر

  • مادران شیرده در خوردن سیر زیاده روی ننمایند، زیرا سبب تغییر مزه شیر آنها شده و ممکن است نوزاد از خوردن شیر صرف نظر کند .
  • زیاده روی در مصرف سیر باعث سرگیجه، کاهش فشار خون، آلرژی (حساسیت) و در موارد نادر منجر به خونریزی می گردد .
  • ظاهرا سیر تاثیری بر متابولیسم داروها ندارد، اما بیمارانی که از داروهای ضد انعقاد خون مثل آسپرین استفاده می نمایند، باید در مصرف سیر احتیاط نمایند، زیرا سیر مانع از انعقاد خون می گردد. از این رو افرادی که جراحی می نمایند، باید 7 تا 10 روز پیش از جراحی از خوردن سیر خودداری نمایند، زیرا زمان خونریزی را طولانی تر می نماید.

چگونه از شر بوی نامطبوع دهان پس از خوردن سیر خلاص شویم؟

بوی سیر با جویدن کاهو، جعفری، خوردن شیر، سیب یا عسل برطرف می گردد. همچنین گذاشتن مقداری چای خشک در دهان و قورت دادن آن باعث برطرف بوی بد دهان ناشی از خوردن سیر می گردد.

منبع: setare.com
انتشار: 11 تیر 1400 بروزرسانی: 11 تیر 1400 گردآورنده: expresblog.ir شناسه مطلب: 14587

به "طرز تهیه سس سیر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سس سیر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید