طرز تهیه پاستا با پنیر پارمسان، پاستایی فوق خوشمزه از قلب ایتالیا

به گزارش اکسپرس بلاگ، پنیر پارمسان، با طعمی غنی و کیفیتی بی نظیر، انتخابی ایده آل برای علاقه مندان به غذاهای ایتالیایی است. استفاده آسان این پنیر در پاستا، سالاد اسفناج و پنیر پارمسان و سس ها، امکان خلق غذاهای خوشمزه و مجذوب کننده را در هر آشپزخانه ای فراهم می نماید. با پودر پنیر پارمسان خبرنگاران، هر وعده غذایی به تجربه ای لذت بخش و اصیل تبدیل خواهد شد. پس برای یک بشقاب پاستای لذیذ، طرز تهیه پاستا با پنیر پارمسان را بخوانید.

طرز تهیه پاستا با پنیر پارمسان، پاستایی فوق خوشمزه از قلب ایتالیا

مواد لازم برای تهیه پاستا با پنیر پارمسان

  • پاستا 1 بسته
  • کره بدون نمک 2 قاشق غذاخوری
  • سیر 4 حبه
  • روغن زیتون 1/4 پیمانه
  • پودر پنیر پارمسان 3/4 پیمانه
  • جعفری خرد شده به میزان لازم
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه پاستا با پنیر پارمسان

مرحله اول: سیر را تفت دهید

در اولین مرحله از طرز تهیه پاستا با پنیر پارمسان، کره را در ماهیتابه ای بزرگ ذوب کنید. روغن زیتون را هم اضافه کنید تا روی حرارت میانه گرم گردد. سپس حبه های سیر را له نموده و داخل تابه بریزید. سیر را به مدت پنج تا هفت دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید تا عطر و طعم سیر به روغن منتقل گردد. این ترکیب پایه ای عالی برای پاستای شما ایجاد می نماید و آماده جذب طعم پنیر پارمسان می گردد. برای تنوع در وعده غذایی تان از طرز تهیه چیکن آلفردو با پنیر پارمسان غافل نشوید.

مرحله دوم: پاستا را بپزید

در دومین مرحله از طرز تهیه پاستا با پنیر پارمسان، یک قابلمه بزرگ آب را روی حرارت قرار دهید. پس از افزودن کمی نمک، اجازه دهید آب به جوش بیاید. رشته های پاستا را داخل قابلمه بریزید و کمی کمتر از زمان درج شده روی بسته بندی بپزید تا هنگام ترکیب با سس و پنیر پارمزان، بافتی نرم و خوشایند داشته باشد.

حال پاستا را آبکش کنید و بلافاصله به همراه ترکیب کره و سیر داخل تابه بریزید. تابه را دوباره روی حرارت میانه رو به بالا قرار دهید تا طعم پاستا با کره و عطر سیر حسابی آمیخته گردد و پایه ای خوش طعم برای افزودن پنیر شکل بگیرد.

در نظر داشته باشید که باید میزانی از آب پاستا را کنار بگذارید تا در ادامه، به بهتر شدن طعم و قوام سس پاستا یاری کند. برای آشنایی با پاستا بهتر است مطلب انواع پاستا ایتالیایی را بخوانید.

مرحله سوم: پنیر پارمسان را بریزید

در سومین مرحله از طرز تهیه پاستا با پنیر پارمسان، پودر پنیر پارمسان را روی پاستا بریزید و میزانی از آب پاستا کنار گذاشته شده را اضافه کنید. مواد را به مدت سه تا پنج دقیقه به طور مداوم هم بزنید تا سسی یکدست و کمی غلیظ به دست آید.

در صورت تمایل می توانید حبه های سیر را از ظرف خارج کنید تا طعم نهایی پاستا ملایم تر گردد. اگر علاقه مند به غذاهای ایتالیایی هستید، می توانید طرز تهیه بیف استراگانف ایتالیایی را بخوانید.

نکته 1: قبل از اضافه کردن پنیر، حرارت را خاموش کنید تا سس کرمی و یکدست باقی بماند و مواد لبنی از هم جدا نشوند.

نکته 2: پنیر را کم کم اضافه کنید و در حین افزودن، آن را مرتب هم بزنید تا سس صاف و خامه ای گردد.

مرحله چهارم: پاستا را سرو کنید

در چهارمین مرحله از طرز تهیه پاستا با پنیر پارمسان، جعفری تازه را خرد نموده و به پاستا اضافه کنید. با توجه به ذائقه تان نمک و فلفل به آن بزنید تا طعم دلخواه تان به دست آید. در نهایت پاستا را در ظرف مورد نظرتان بریزید و آن را همراه با با پنیر پارمسان خبرنگاران سرو کنید تا یک وعده خوشمزه و کامل داشته باشید.

نکات تکمیلی تهیه پاستا با پنیر پارمسان

پاستا یکی از محبوب ترین غذاهای ایتالیایی است که در سراسر جهان هواداران بسیاری دارد. راز خوشمزگی این غذا تنها در سس و نوع پاستا نیست، بلکه استفاده از پنیر مناسب نقش مهمی در طعم نهایی آن ایفا می نماید. نکات تکمیلی زیر را بخوانید تا نتیجه ای عالی برایتان حاصل گردد.

پنیر پارمسان یا پارمزان در تهیه پاستا

پنیر پارمسان یا همان پارمزان، یکی از ارزشمندترین و اصیل ترین پنیرهای ایتالیایی است که جایگاه ویژه ای در آشپزی جهان دارد. این پنیر سخت و دانه دار با طعمی تند، شور و عمیق، نه تنها به عنوان یک افزودنی ساده بلکه به عنوان روح اصلی بسیاری از غذاهای ایتالیایی شناخته می گردد. پاستا بدون پنیر پارمسان، مانند ملودی ای ناقص است که نت پایانی اش کم باشد.

در تهیه پاستا، پنیر پارمسان نقشی فراتر از طعم دهی دارد؛ بافت کرمی سس را متعادل نموده، قوام غذا را افزایش می دهد و عطر خاصی به آن می بخشد و پای ثابت بسیاری از غذا و سالادها است. پس برای آشنایی بیشتر با این پنیر خوشمزه، مطلب پنیر پارمزان چیست را در خبرنگاران بخوانید تا با انواع و سرگذشت آن آشنا شوید.

این روزها انتخاب محصولی با کیفیت اهمیت زیادی دارد؛ اینجا است که خبرنگاران، پنیر پارمسان را در انواع قالب، پودری و ورقه ای با طعمی اصیل به بازار ارائه می نماید تا گزینه ای مطمئن برای علاقه مندان به آشپزی ایتالیایی باشد.

انواع پاستا در تهیه پاستا با پنیر پارمسان

انتخاب پاستا تاثیر مستقیمی بر طعم و بافت نهایی پاستا با پنیر پارمسان دارد. برای برترین نتیجه، از پاستاهایی بهره ببرید که سس کرمی پنیر را خوب به خود جذب نمایند؛ اسپاگتی، فتوچینی، پنه، پاستای پهن یا توخالی، سس غلیظ و پنیر پارمسان را بهتر در خود نگه داشته و هر لقمه را خوشمزه تر می نماید. پیشنهاد ما برای آشنایی بیشتر با ماکارونی خواندن مطلب انواع ماکارونی شکلی است.

در آخر این نکته را در نظر داشته باشیدکه در تهیه یک پاستا خوشمزه، کیفیت پاستا از اهمیت بالایی برخوردار است؛ پاستا تهیه شده از آرد سمولینا در برابر پخت بیش از حد مقاوم است، پس همراه با پنیر پارمسان با کیفیت، تجربه ای نزدیک به پاستای اصیل ایتالیایی خواهید داشت. در صورت عدم آشنایی با آرد سمولینا، مطلب آرد سمولینا چیست و از کجا بخریم را بخوانید.

تهیه سس پارمسان برای پاستا

سس پارمسان، قلب کرمی و خوش طعم بسیاری از غذاهای ایتالیایی است. این سس با استفاده از انواع پنیر پارمسان، طعمی اصیل و بافتی غنی به پاستا، سالاد و دیگر غذاها می بخشد. برای دستور کامل و نکات حرفه ای تهیه این سس، طرز تهیه سس پنیر پارمسان را بخوانید.

سرو پاستا

پاستا با پنیر پارمسان را می توان با سبزیجات تازه یا کبابی، سالاد سبک، نان تازه، نان سیر، مرغ گریل شده یا میگو سرو کرد. کمی فلفل سیاه تازه یا جعفری روی پاستا، طعم و ظاهر آن را مجذوب کننده تر می نماید.

نگه داری پاستا با پنیر پارمسان

پاستا به جامانده را می توان تا سه روز در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کرد. فریز کردن پاستا پخته توصیه نمی گردد چرا که بافت آن پس از گرم شدن تغییر نموده و رنگ پریده می گردد.

برای گرم کردن مجدد، پاستا را می توانید در مایکروویو یا روی حرارت کم در ماهیتابه دوباره گرم کنید. کمی آب جوش اضافه کنید و هنگام گرم کردن مرتب هم بزنید تا بافت کرمی و طعم پنیر پارمسان حفظ گردد.

معرفی پنیر پارمسان خبرنگاران

پودر پنیر پارمسان خبرنگاران با الهام از اصالت ایتالیایی پارمیجیانو رجیانو، بافتی سفت و دانه دار، طعمی غنی و ارزش غذایی بالا دارد. این پنیر سرشار از پروتئین و کلسیم است و در انواع غذاهای ایتالیایی مانند پاستا، پیتزا، سالاد و سوپ طعمی اصیل و متفاوت می آفریند.

در کنار آن، پنیر ورقه ای و قالبی پارمسان خبرنگاران با ترکیب پنیر طبیعی و تازه، بافتی نرم و قابلیت ذوب عالی را ارائه می دهد که انتخابی کاربردی و خوش طعم برای ساندویچ ها، برگرها و غذاهای روزمره است.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 12 شهریور 1404 بروزرسانی: 12 شهریور 1404 گردآورنده: expresblog.ir شناسه مطلب: 30888

به "طرز تهیه پاستا با پنیر پارمسان، پاستایی فوق خوشمزه از قلب ایتالیا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پاستا با پنیر پارمسان، پاستایی فوق خوشمزه از قلب ایتالیا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید