طرز تهیه پیتزا خانگی در توستر؛ ساده، آسان و خوشمزه
به گزارش اکسپرس بلاگ، طرز تهیه پیتزا خانگی در توستر هم سادست و هم آسان؛ به همین دلیل در این مقاله از خبرنگاران می خواهیم به شما طرز تهیه پیتزا خانگی در توستر را که نتیجه اش یک وعده خوشمزه و لذیذ است را یاد دهیم. دستور تهیه ای که در ادامه می خوانید برای تعداد 4 نفر در نظر گرفته شده، به تبع اگر تعداد افراد کمتر یا بیشتر باشد، باید در اندازه مواد اولیه تغییرات لازم را لحاظ کنید.
مواد لازم برای تهیه پیتزا خانگی در توستر
مواد لازم برای درست کردن این پیتزا، در یخچال بیشتر خانواده ها پیدا می شوند. تنها با صرف کمی زمان و انرژی می توانید این وعده لذیذ را تهیه کنید.
فهرست مواد لازم | اندازه |
گوشت چرخ نموده یا مرغ | 300 گرم |
پیاز | 1 عدد |
سیر | 2 حبه |
قارچ | 200 گرم |
فلفل دلمه ای | 1 عدد |
روغن | به مقدار لازم |
خمیر پیتزا | 500 گرم |
پنیر پیتزا | به مقدار لازم |
آویشن | به مقدار لازم |
پاپریکا | به مقدار لازم |
سس کچاپ | به مقدار لازم |
نمک | به مقدار لازم |
فلفل | به مقدار لازم |
زردچوبه | به مقدار لازم |
پیشنهاد مطالعه مقاله: فهرست 6 مدل غذای نو با گوشت چرخ نموده
مرحله آماده کردن مواد پیتزا
در زیر مراحل آماده کردن مواد پیتزا را مرحله به مرحله آورده ایم. مطمئن باشید اگر مطابق مراحل زیر پیش روید، خیلی راحت پیتزا را آماده می کنید.
- پیاز را شسته، پوست می کنیم و نگینی خرد می کنیم.
- تابه را با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا روغن داغ گردد.
- پیازها را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا سبک و طلایی گردد.
- گوشت چرخ نموده یا مرغ را اضافه نموده و تفت می دهیم تا رنگ آن تغییر کند.
- سیر را پوست کنده و رنده می کنیم تا در ادامه به مواد اضافه کنیم.
- نمک، فلفل، آویشن، پاپریکا و زردچوبه را اضافه می کنیم و مواد را خوب تفت می دهیم.
- تا موقعی که مواد ترکیب شوند، قارچ ها را شسته و ورقه ای خرد می کنیم.
- قارچ های خرد شده را درون تابه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا آب آن ها تبخیر گردد.
- فلفل دلمه ای ها را نگینی یا حلقه ای خرد می کنیم و کمی تفت می دهیم.
- ظرف مخصوص توستر را با کمی روغن چرب نموده و خمیر پیتزا را روی آن قرار می دهیم.
- اندازهی سس کچاپ روی خمیر میزنیم و خوب پخش می کنیم.
- کمی پنیر پیتزا روی سس می ریزیم.
- مواد را روی خمیر اضافه می کنیم.
- قارچ ها و فلفل دلمه ای ها را روی سطح پیتزا قرار می دهیم.
- در لایه آخر، پنیر پیتزا را اضافه می کنیم.
پیشنهاد مطالعه مقاله: طرز تهیه پیتزا پستو و مرغ
مرحله پایانی؛ گذاشتن داخل توستر
برای تهیه پیتزا خانگی در توستر ابتدا المنت های بالا و پایین توستر را روشن و دما را تنظیم کنید. پس از چند دقیقه، المنت بالایی را خاموش و فقط المنت پایینی را روشن بگذارید. پیتزا را در طبقه میانی توستر قرار دهید و یک ربع تا نیم ساعت فرصت دهید تا آماده گردد (بسته به نوع خمیر). در نهایت، المنت پایینی را خاموش و المنت بالایی را روشن کنید تا پنیر پیتزا کامل آب و طلایی گردد.پ
پیشنهاد مطالعه مقاله: معرفی انواع پنیر پیتزا و فست فود؛ کشدار و لذیذ
سخن آخر
در این مقاله متوجه شدیم طرز تهیه پیتزا خانگی در توستر یک روش ساده و سریع برای آماده کردن این غذای خوشمزه است. با تنظیمات مناسب توستر، می توانید در زمان کمتری نسبت به فر یک پیتزای لذیذ داشته باشید. این روش برای کسانی که وقت کمتری دارند یا نمی خواهند از فر استفاده نمایند، بسیار مناسب است. توستر باعث می گردد پنیر به خوبی ذوب گردد و مواد روی پیتزا به طور یکنواخت بپزند. در نتیجه، پیتزای تهیه شده در توستر همچنان خوشمزه و دلچسب است، هرچند ممکن است کمی نرم تر از پیتزای فر باشد.
سوالات متداول
از چه نوع پنیری روی پیتزا استفاده کنیم؟
پنیر موزارلا، گودا، چدار، بز و پارمزان گزینه های مناسبی برای پیتزا هستند.
چگونه پنیر پیتزا روی مواد را کش دار کنیم؟
می توانید اندازه اندکی آب روی پنیر پیتزا اسپری کنید، تا پنیر کش دار گردد.
چه فرقی بین طرز تهیه پیتزا خانگی در توستر با فر وجود دارد؟
دقیقا شبیه فر است، فقط پخت پیتزا در توستر سریع تر از فر بوده و بافت نرم تری نسبت به پیتزای ترد پخته شده در فر دارد.
منبع: دیجیکالا مگ