فلفل دلمه ای شکم پر با گوشت و پنیر

به گزارش اکسپرس بلاگ، فلفل دلمه ای شکم پر یکی از غذاهای مجلسی است که به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی سرو می گردد.

فلفل دلمه ای شکم پر با گوشت و پنیر

فلفل دلمه ای شکم پر که شباهت زیادی به دلمه فلفل دلمه ای دارد، با پنیر پیتزا و در فر درست می گردد. این غذا را می توانید با فلفل دلمه ای رنگی درست کنید تا شیک و خوش آب و رنگ گردد.

مواد لازم تهیه فلفل دلمه ای شکم پر :

  • گوشت چرخ نموده: 500 گرم
  • برنج: نصف پیمانه
  • فلفل دلمه ای به تعداد لازم
  • پیاز: یک عدد
  • گوجه فرنگی: 500 گرم
  • رب گوجه فرنگی: 3 قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزا خرد شده: یک پیمانه
  • نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه فلفل دلمه ای شکم پر :

پیاز را نگینی خرد نموده و با کمی روغن تفت دهید تا طلایی گردد. گوشت را به آن افزوده، تفت دهید تا کمی سرخ گردد.

برنج را بشویید و با نصف لیوان آب، گوجه فرنگی خرد شده، نمک و فلفل به گوشت و پیاز اضافه کنید. حدود یک ربع در تابه را بگذارید تا برنج پخته گردد. وقتی برنج پخت، پنیر پیتزا را به مواد بیفزایید.

سر فلفل دلمه ای ها را بریده و دانه های آن ها را بیرون بیاورید. 5 دقیقه در آب در حال جوش و نمک بگذارید؛ سپس آبکش کنید و از مخلوط مواد در آن ها بگذارید. مراقب باشید فلفل ها زیاد در آب نجوشند؛ چون شکل خود را از دست داده و وا می فرایند. فلفل ها را در ظرف مناسب بچینید و روی آن ها پنیر پیتزا بریزید.

در تابه ای رب گوجه فرنگی را با کمی روغن تفت دهید تا غلیظ و خوش رنگ گردد؛ سپس سس را روی فلفل ها بریزید.

روی ظرف را با فویل بپوشانید و آن را 30 دقیقه در فر بگذارید تا مواد پخته و پنیر پیتزا آب گردد.

وقتی غذا آماده شد، فویل را از روی ظرف بردارید و روی فلفل دلمه ای ها را با برگ جعفری یا ریحان تزیین و سرو کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی، خبرنگاران را بخوانید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 6 فروردین 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: expresblog.ir شناسه مطلب: 767

به "فلفل دلمه ای شکم پر با گوشت و پنیر" امتیاز دهید

1 کاربر به "فلفل دلمه ای شکم پر با گوشت و پنیر" امتیاز داده است | 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فلفل دلمه ای شکم پر با گوشت و پنیر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید