یک دستور پخت ویژه برای آنها که شیرنی سبک دوست دارند
به گزارش اکسپرس بلاگ، حالا که تصمیم گرفته اید خودتان شیرینی بپزید تا هم سالم تر باشد و هم خوشمزه تر، فکری هم به حال آن دسته از مهمانانتان بکنید که هوادار شیرینی های ساده و سبک هستند.
به گزارش خبرنگاران، بیسکویت کره ای از جمله این شیرینی هاست.
مواد لازم
70 گرم پودر قند
100 گرم کره نرم شده
2 /1 ق چ وانیل
150 گرم آرد
2 عدد زرده تخم مرغ
یک ق س شیر سرد
مقداری ترافل رنگی برای تزئین
1. ابتدا کره نرم شده را در ظرف مناسبی بریزید و از طریق چنگال کمی هم بزنید. سپس پودر قند را به آن اضافه نموده و هم زدن را با دستگاه همزن ادامه دهید.
2. حالا نوبت به اضافه کردن زرده تخم مرغ می رسد. زرده را اضافه نموده و خوب هم بزنید. پس از آن وانیل و شیر را هم اضافه کنید و همین طور هم بزنید. ماده بعدی آرد است. آرد را کم کم بیفزایید. بعد از آنکه مواد خوب با هم مخلوط شدند، روی سطح سینی فر را با کاغذ روغنی شیرینی پزی بپوشانید. سپس مواد را داخل قیف ریخته و آن را به شکل گرد یا بیضی با فاصله روی کاغذ بریزید. در خاتمه هرکدام از بیسکویت ها را با مقداری ترافل رنگی تزئین کنید.
3. فر اجاق گاز را با حرارت 160 درجه سانتی گراد روشن کنید و سینی حاوی بیسکویت ها را در طبقه وسط فر قرار دهید. برای پخت این بیسکویت 8 تا 10 دقیقه زمان کافی است.
حالا سینی را از فر بیرون آورید و کناری بگذارید تا سرد گردد. سپس بیسکویت ها را از کاغذ جدا کنید.
منبع: همشهری آنلاین