طرز تهیه قارچ سوخاری؛ پیش غذایی پروتئینی و لذیذ

به گزارش اکسپرس بلاگ، اگر شما هم در پی تهیه غذایی تُرد و پروتئینی هستید، پیشنهاد می کنیم از میل کردن قارچ سوخاری غافل نشوید. سوخاری ها از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین غذاها در سراسر دنیا هستند. درست کردن این غذاها کار چندان سختی نیست. برای تهیه قارچ سوخاری کافی است مقداری قارچ، آرد سوخاری، ادویه، روغن و … داشته باشید. این غذای لذیذ را می توان در روغن یا در فر و هوا پز و حتی بدون روغن تهیه کرد. از آنجایی که قارچ سوخاری یک وعده غذایی کامل و جایگزین خوبی برای انواع تنقلات است، در این مقاله از مجموعه مقالات خبرنگاران مگ دستور پخت قارچ سوخاری را برای شما شرح داده ایم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه قارچ سوخاری؛ پیش غذایی پروتئینی و لذیذ

مواد لازم برای تهیه قارچ سوخاری

برای تهیه این پیش غذای لذیذ کافی است مواد زیر را آماده نموده و ادامه مراحل را انجام دهید.

عنوانمقدار
قارچ300 گرم
نشاسته ذرتنصف پیمانه
تخم مرغ1 عدد
دوغ یا ماست4 قاشق غذاخوری
آرد سوخاری2 پیمانه
آب گازدار یا دلستر1 پیمانه
ادویه (نمک، پودر پیاز، پاپریکا، فلفل سیاه)به مقدار لازم
روغنبه مقدار لازم

مراحل تهیه قارچ سوخاری

قارچ سوخاری جزو غذاهای بین المللی و پرطرفدار در سراسر جهان است. شما می توانید هر زمان که بخواهید و در مدتی کمتر از نیم ساعت این پیش غذا را آماده کنید. بعلاوه قارچ سوخاری می تواند جایگزین خوبی برای تنقلاتی مضر باشد. در این بخش از مقاله تمام مراحل تهیه قارچ سوخاری را به صورت کامل برای شما توضیح داده ایم.

مرحله اول

برای تهیه قارچ سوخاری تُرد نباید قارچ های شما آب داشته باشند یا مرطوب باشند. می توانید از دستمال آشپزخانه برای تمیز کردن قارچ های خود بهره ببرید. در صورتی که می خواهید قارچ های خود را بشویید حتما آن ها را با دستمال خشک کنید. قارچ ها را درون آب خیس نکنید. زیرا بافت آن ها به صورتی است که آب را جذب خود نموده و به سرعت نرم می شوند. اگر مقدار قارچ های شما بزرگ است و فکر می کنید به خوبی سرخ نمی شوند آن ها را خُرد کنید در غیر این صورت از قارچ های کامل بهره ببرید.

مرحله دوم

آرد، نشاسته ذرت و ادویه را در یک ظرف مخلوط کنید تا یکدست شوند. یک چهارم از آرد را برداشته و قارچ ها را درون آن بغلتانید. این کار باعث می گردد رطوبت و آب اضافه قارچ ها گرفته گردد. اگر به پنیر پیتزا علاقه دارید، می توانید بعد از این مرحله، داخل کلاهک قارچ را با پنیر پیتزا پر نموده و سپس مرحله بعدی را انجام دهید.

مرحله سوم

در ظرفی دیگر تخم مرغ، آب گازدار یا دلستر و دوغ یا ماست را با یکدیگر ترکیب کنید. سپس مخلوط آرد و ادویه را به آرامی به ترکیبات خود اضافه نموده و آن قدر هم بزنید تا موادتان یکدست گردد و آرد گلوله شدن درون ظرف وجود نداشته باشد. آب گازدار یا دلستر به تُردتر شدن قارچ سوخاری شما یاری می نماید. بهتر است برای این که طعم قارچ سوخاریتان عوض نگردد از دلسترهای بدون طعم و اسانس بهره ببرید.

مرحله چهارمو

روغن را درون تابه یا قابلمه ای با مقدار مناسب و گود بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ گردد. سپس قارچ ها را درون مخلوطی که آماده نموده اید ببرید و آن را به آرد سوخاری آغشته کنید. بعد از طعم دار کردن قارچ ها می توانید آن ها را درون روغن سرخ کنید. دقت کنید ظرفی که قارچ ها را درون آن سرخ می کنید بیش از مقدار بزرگ نباشد زیرا در این صورت روغن تمام سطح قارچ ها را نخواهد گرفت. برای سرخ کردن قارچ ها به 3 الی 5 دقیقه زمان احتیاج دارید. هر بار قارچ ها را با قاشق یا کفگیر بچرخانید تا به خوبی سرخ شوند. شعله گاز نباید خیلی زیاد یا خیلی کم باشد. شعله زیاد باعث خام ماندن وسط قارچ ها و شعله کم باعث نرم شدن آن ها خواهد شد. برای سرخ کردن قارچ ها، به جز روغن دانه آفتابگردان می توانید از روغن زیتون نیز بهره ببرید

مرحله پنجم

درون یک سینی یا بشقاب دستمال کاغذی یا کاغذ روغن قرار داده و سپس قارچ ها را روی آن بگذارید. با این کار روغن اضافه قارچ ها گرفته خواهد شد. اکنون می توانید این قارچ های خوشمزه را با انواع سبزیجات از جمله جعفری تزئین نموده و همراه با سس ها و دسرها مانند سس گوجه فرنگی، سس تزازیکی، سس سیر یا سس رنچ میل کنید.

طرز تهیه قارچ سوخاری در هوا پز

این روزها بسیاری از افراد برای کاهش مصرف روغن از هوا پز استفاده می نمایند. اگر شما هم قصد استفاده از این دستگاه برای تهیه قارچ سوخاری را دارید از مطالعه این بخش از مقاله خبرنگاران مگ غافل نشوید.

- قارچ ها را شسته و با دستمالی تمیز آن ها را خشک کنید.

- پایه های (ساقه های) قارچ را از کلاهک آن جدا کنید.

- مخلوطی از آرد، نشاسته ذرت، ادویه و تخم مرغ تهیه کنید.

- با استفاده از یک اسپری، مقداری روغن پخت و پز را به انتهای ظرف هوا پز خود اسپری کنید.

- قارچ ها را به مخلوطی که آماده نموده اید آغشته کنید و سپس درون سبد هوا پز قرار دهید. مطمئن شوید قارچ ها کف سبد قرار گرفته اند و روی هم نیستند.

- دمای هوا پز را روی 360 درجه فارنهایت و زمان آن را روی 7 دقیقه بگذارید.

- پس از گذشت 7 دقیقه قارچ سوخاری شما آماده است.

در صورتی که هوا پز ندارید، اما می خواهید قارچ سوخاری را بدون روغن تهیه کنید، می توانید از فر بهره ببرید. برای پخت قارچ سوخاری درون فر، کافی است دمای آن را روی 180 درجه سانتی گراد گذاشته و قارچ ها را درون سینی فر بچینید.

نکات تکمیلی

- حتما از قارچ های سالم و سفت بهره ببرید. در حالت عادی قارچ با پخته شدن نرم می گردد و اگر از ابتدا قارچ های نرم انتخاب کنید، پیش غذای شما ترد نخواهد بود.

- حتما قارچ ها را قبل از آغشته کردن به پودر سوخاری یک بار در مخلوط آرد و نشاسته ذرت به خوبی بغلتانید. با این کار رطوبت قارچ ها را از بین خواهید برد.

- قبل از سرخ کردن قارچ ها اجازه دهید روغن به خوبی داغ گردد. برای اطمینان از داغ بودن روغن کافی است تکه ای سیخ چوبی را وارد روغن کنید. اگر حباب های ریز اطراف آن تشکیل شد یعنی روغن شما به خوبی داغ شده است.

- هنگام سرخ کردن قارچ ها آن ها را به یاری قاشق درون روغن بچرخانید. با این کار قارچ های شما به صورت یکنواخت سرخ خواهند شد.

- اگر پودر سوخاری در دسترس ندارید، می توانید نان های سالم خشک شده را به همراه مقداری پفک آسیاب نموده و در تهیه قارچ سوخاری از آن ها بهره ببرید.

- قارچ سوخاری را می توان تا 4 روز، درون یک ظرف در بسته، درون یخچال نگهداری کرد.

- پس از خنک شدن قارچ ها، می توانید آن ها را به مدت 6 ماه در فریزر نگهداری کنید.

- برای گرم کردن قارچ سوخاری کافی است آن را بیست دقیقه روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید.

- برای این که قارچ های شما طعم بهتری بگیرند، می توانید آن ها را به مدت حداکثر 10 دقیقه درون مخلوط آب و آب لیمو قرار دهید.

سخن آخر

در میان انواع غذاهای سوخاری، قارچ های سوخاری جایگاه ویژه ای در میان افراد دارد. آماده کردن این غذای لذیذ کار چندان سختی نیست. تنها با اختصاص دادن نیم ساعت از زمان خود می توانید تعداد زیادی قارچ سوخاری داشته باشید. قارچ، آرد سوخاری و روغن از مهم ترین مواد اولیه برای تهیه این غذای خوشمزه هستند. برای تهیه این غذا ابتدا باید قارچ ها را شسته، آن ها را درون مخلوطی از آرد سوخاری، تخم مرغ و ادویه غلتاند و سپس سرخ کرد. در تهیه قارچ سوخاری باید به مقدار دمای روغن و مقدار ظرف خود توجه کنید. دمای بسیار زیاد باعث خام ماندن بخش های داخل قارچ و سوختن بخش های بیرونی آن خواهد شد. برای سرو قارچ سوخاری می توانید از انواع سس گوجه فرنگی یا سس رنچ بهره ببرید. نوش جان!

منبع

melanicooks.com

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 28 اردیبهشت 1403 بروزرسانی: 28 اردیبهشت 1403 گردآورنده: expresblog.ir شناسه مطلب: 30205

به "طرز تهیه قارچ سوخاری؛ پیش غذایی پروتئینی و لذیذ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه قارچ سوخاری؛ پیش غذایی پروتئینی و لذیذ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید