ژله چرخشی عمودی

به گزارش اکسپرس بلاگ، در این مطلب قصد داریم روش تهیه ژله چرخشی عمودی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

ژله چرخشی عمودی

به گزارش ، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه ژله چرخشی عمودی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

پودر ژلاتین: 4-3 قاشق

3 لیوان سرخالی

خامه:1 لیوان

انواع ژله:توت فرنگی موز پرتقال نارنگی

شکر:سه چهارم لیوان

قالب تیوپی مورد نظرمون رو انتخاب میکنیم. بعد که کمی خنک شد 3 لیوان سرخالی شیر که با یک لیوان خامه و 3/4 لیوان شکرخوب مخلوط شده رو اضافه کنید.

  • آموزش آشپزی؛ از آش 40 گیاه و خلال پلو تا بستنی عسل و لیمو ترش با کیک باقلوا + تصاویر

قالب رو 2 دقیقه زودتر کمی چرب کنید و در فریزر بذارین بعد مایه رو داخلش بریزید و 6-5 ساعت تو یخچال بذارید. (یک سانت سر قالب باید خالی بماند.) ژله ها رو هم درست میکنیم و میذاریم به دمای محیط برسه (در یخچال نمیذاریم و فقط مخلوط میکنیم)

بعد قالب تیوپی رو بیرون بیارید و قسمت های مورد نظرو با دقت بایک چاقو ببرید و خالی کنید و برای مرحله بعد اونارو تو یخچال نگه دارید.

بعد میوه ها رو بچینید و ظرف را پر کنید و ژله ها را در جا های خالی مربوط به میوه های خودشون بریزید. بعد میذارین تو یخچال تا کاملا ببنده. خوب که بست، نوبت اونایی که نباید میخوردینشون. اونارو روی بخار کتری بذارید تا آب بشه بعد بذارید خوبه خوب سرد بشه و روی مواد قبلی بریزید تاخوب روی همه رو بپوشونه. بذارید در یخچال و بعد از چند ساعت در ظرف مورد نظر برگردانید..

منبع: آشپزباشی

bestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 17 مهر 1400 بروزرسانی: 17 مهر 1400 گردآورنده: expresblog.ir شناسه مطلب: 5415

به "ژله چرخشی عمودی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ژله چرخشی عمودی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید