طرز تهیه نان ذرت کلمبیایی گریل شده و خوشمزه

به گزارش اکسپرس بلاگ، طرز تهیه نان ذرت کلبمیایی یا آرپاس بسیار آسان بوده و جالب است بدانید که این نان از صد ها سال پیش در مناطق مختلفی از دنیا پخت می شده. هم اکنون این نان در کلمبیا، ونزوئلا و پاناما طبخ شده و در کنار بسیاری از غذا ها به خصوص در رستوران های سنتی سرو می گردد. دستورالعمل آرپاس بسته به کشور های مختلف کمی متفاوت است.

طرز تهیه نان ذرت کلمبیایی گریل شده و خوشمزه

برای مثال در ونزوئلا این نان معمولا کوچک تر و ضخیم تر طبخ شده و در کلمبیا کمی شیرین و نازک است و گاهی هم برای تهیه آن از پنیر استفاده می گردد. این نان به طور سنتی در ظرفی به نان بوداره پخته می گردد، اما به طور معمول نان ذرت کلمبیایی را می توان به صورت گریل شده داخل فر یا در تابه با کمی روغن سرخ کرد. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه نان ذرت کلمبیایی را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه نان ذرت کلمبیایی یا آرپاس

آب گرم دو فنجان

آرد ذرت دو فنجان

نمک یک قاشق چای خوری

کره پاستوریزه یک قاشق غذاخوری

تهیه نان به شیوه هندی یا نان ایرلندی را پیش از این به شما آموزش داده ایم و اگر به خاطر داشته باشید حتی فوت و فن های پخت نان خانگی را نیز با شما در میان گذاشته ایم؛ اما امروز نوبت به تهیه یک نان متفاوت و خوشمزه کلمبیایی رسیده است. برای تهیه نان ذرت یا آرپاس ابتدا باید یک کاسه متوسط بردارید. آب، آرد ذرت و نمک را داخل کاسه ترکیب کنید. حدود پنج دقیقه مواد را هم بزنید تا آب کاملا جذب آرد گردد. سپس خمیر به دست آمده را کمی ورز دهید و به شکل گلوله ای اندازه مشت دست در بیاورید. اگر مقدار خمیر بیشتر بود چند گلوله درست کنید.

کره را داخل یک تابه روی حرارت قرار دهید تا ذوب گردد. به یاری قلموی آشپزی خمیر را کمی چرب کنید و به یاری دست سطح آن را صاف کنید. تکه های خمیر را روی قفسه فر با فاصله از هم بچینید. فر را روی دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. یک طرف از خمیر را به مدت سه دقیقه داخل فر بپزید و سپس خمیر را برگردانید تا طرف دیگر آن هم برشته و قهوه ای رنگ گردد (شما همچنین می توانید این نان را داخل تابه ای نچسب نیز تهیه کنید).

قفسه فر را بعد از مدت شش دقیقه بیرون بیاورید تا تکه های نان کمی خنک شوند. اگر دوست داشتید می توانید قبل از این که خمیر ها را داخل فر بگذارید، کمی سبزیجات معطر روی خمیر ها بریزید. نان ذرت کلمبیایی شما آماده است و می توانید آن را به صورت داغ در کنار یک کاسه سوپ گوجه فرنگی یا سوپ تایلندی میل بفرمایید. شما همچنین می توانید آرپاس را با مقداری بیکن و پنیر به صورت ساندویچ نوش جان کنید.

گردشگری: دور زمین: سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده!

منبع: گردشبان
انتشار: 17 مهر 1400 بروزرسانی: 17 مهر 1400 گردآورنده: expresblog.ir شناسه مطلب: 11331

به "طرز تهیه نان ذرت کلمبیایی گریل شده و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه نان ذرت کلمبیایی گریل شده و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید