پاکورا صبحانه خوشمزه بوشهری
به گزارش اکسپرس بلاگ، پاکورا بوشهری یکی از غذا های ساده جنوبی خوشمزه می باشد که با نان خورده می گردد. این غذا جزء اصلی ترین غذا های محلی استان بوشهر می شاد که با آرد نخود تهیه می گردد. پاکورا بوشهری بسیار ساده و سریع می باشد و تو شهر بوشهر به عنوان صبحانه کامل خورده می گردد و می توانید برای شام نیز تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه پاکورا بوشهری
آرد نخود خام 1پیمانه
آرد گندم 1/2 پیمانه
سبزی تره میزانی
سیر 4 حبه
پیاز رنده شده 1 عدد
بیکینگ پودر 1/2 ق چای خوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه:
مرحله اول: آماده سازی
ابتدا باید آرد گندم و آرد نخود خام را داخل یک کاسه بریزید و الک کنید، شما می توانید به راحتی در خانه خودتان آرد نخود تهیه کنید تا کیفیت بهتری این غذا داشته باشد. سپس به آرد ها باید آب اضافه کنید به طوری که غلظتی میزان ماست پیدا کند، دقت کنید باید آب را کم کم بریزید.
مرحله دوم: افزودن پیاز و سیر
پیاز را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید و آب پیاز را بگیرید و بعد سیر را پوست بگیرید و رنده بزنید و به همراه کمی تره خرد شده و ادویه ها و بیکینگ پودر به مخلوط آرد ها اضافه کنید و خوب هم بزنید نا مواد باهم مخلوط و یکدست گردد. سپس روی مواد را بپوشانید و برای چند ساعت در یخچال یا دمای آشپزخانه به آن استراحت دهید و یا می توانید مواد را از شب قبل تهیه کنیدو برای صبح آماده کنید.
مرحله سوم: سرخ کردن پاکورا بوشهری
حالا باید داخل تابه کمی روغن بریزید و با یاری ملاقه از مواد بردارید و داخل تابه بریزید و صبر کنید تا یک طرف سرخ گردد و مانند پنکیک روی آن حباب بزند و بعد برگردانید و طرف دیگر را سرخ کنید و به همین ترتیب همه مواد را تهیه کنید و به همراه نان تازه سرو کنید. نوش جان
نکات مهم
اگر مواد خیلی شل شد باید مجدد آرد نخود اضافه کنید و اگر سفت بود آب بیشتری بریزید.
پاکورا بوشهری باید کیم تند و تیز باشد و می توانید به دلخواه کمی فلفل قرمز اضافه کنید.
افزودن بیکینگ پودر باعث می گردد پاکورا بوشهری ترد و پوک تری داشته باشد.
به دلخواه می توانید از مخلوط تره و گشنیز نیز استافده کنید و مواد را ساطوری کنید.
غلظت مواد باید همچون ماست غلیظ باشد و حرارت تابه باید میانه باشد تا پاکورا بوشهری مغز پخت گردد.
منبع: گردشبان